Si brez idej za darila?

Božič že trka na vrata, nekateri pa še vedno ne vedo, kaj bi podarili svojim najdražjim. Pripravili smo 5 idej za vse, ki bodo darila kupovali v zadnjem trenutku.

Darilni bon

Tovrstno darilo je vedno uporabno in preprosto dosegljivo. Masaže, razvajanja ali le bon za izbrano trgovino. Vaši najdražji se bodo takšnega darila zagotovo razveselili, in ga izkoristili.

Prenosna baterija

V dobi, ko so pametni telefoni izjemno razširjeni, je to idealno darilo. Prazna baterija mobilnega telefona je konstanten problem, še posebej študentov. S prenosno baterijo v žepu je ta preglavica rešena.

Športna oprema

Novoletne zaobljube so pogosto povezane s hujšanjem in oblikovanjem telesa. Podari nekomu kos športne opreme ali pripomoček za telovadbo, in ga tako spodbudi k izpolnitvi novoletne zaobljube.

Steklenica za vodo

Študenti in študentke vse pogosteje na predavanja nosijo vodo ali kakšno drugo pijačo. Z nakupom lepe in uporabne steklenice zagotovo ne zgrešiš. Dobro darilo, še posebno za študente.

Nogavice

Ko idej popolnoma zmanjka in je časa še zelo malo, se vrnemo h klasiki. Najbolj klišejsko darilo, ampak z njim ne moreš zgrešiti. Bodimo odkriti, kdo ne mara toplih nogavic?

Prejšnji članekŠtudentska božična jelka
Naslednji članekKje boš pa ti pričakal novo leto?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.