Kje boš pa ti pričakal novo leto?

Praznovanje zadnjega dne v letu
Praznovanje zadnjega dne v letu

Zdi se, da se o tem, kje bomo preživeli zadnjo noč tekočega leta, sprašujemo vse pogosteje in vse prej. Tudi mi ne moremo mimo te tematike, saj je novo leto za študente edinstvena priložnost za krajša čarobna potovanja in vsaj malo oddiha od študijskih klopi. Če tvoj načrt za letošnje silvestrovo še ni izpopolnjen ali pa dopuščaš spontanosti svojo pot, te morda navdahne tudi …

Tuja evropska prestolnica

Med najbolj opevane za zadnje decembrske dni sodijo: Dunaj, Bratislava in Berlin, prav gotovo pa je posebno doživetje tudi sosednja hrvaška prestolnica. Zagreb se v zadnjih letih spogleduje z nazivom najlepšega adventnega mesta v Evropi!

Praznične evropske prestolnice
Praznične evropske prestolnice

Zakaj Dunaj, Bratislava ali Berlin? Dunaj očara z gala plesom in množico na Silvesterpfadu, kandiranimi jabolkami in pujski v vseh oblikah in barvah. Bratislava za razliko od Dunaja in Berlina ponuja tvoji denarnici prijaznejše cene in navdušuje z glasnim spektaklom z ragljami, ki naj bi preganjale slabo energijo. Če novo leto rad dočakaš v spektaklu, pa je Berlin res prava destinacija! Milijon ljudi, pravi spektakel na prostem, ki se nato nadaljuje v številnih nočnih klubih, žura se tudi po 12 ur! Poskrbijo pa tudi za pospešeno zdravljenje mačka, saj se na prvi dan novega leta lahko udeležiš tradicionalnega berlinskega teka.

Čez lužo ali pa na toplo

Milijonska množica ljudi, spektakel leta z največjim ognjemetom ali pa odbita silvestrska noč na plaži? Potem so prava mesta zate New York, Sydney in Rio de Janeiro!

Silvestrovo v New Yorku
Silvestrovo v New Yorku

Kljub temu, da zimska idila pričara še posebej praznično vzdušje, je skok v novo leto lahko zanimiv tudi v družbi topline peščene obale. Če te množice ljudi ne navdušujejo preveč, lahko silvestrski večer doživiš tudi na bolj mirnih in toplih lokacijah. Več o tem si lahko prebereš v temi #lajfjetrip.

Silvestrovo na toplem
Silvestrovo na toplem

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.