Si najboljši mladi voznik ali najboljša mlada voznica? Prijavi se!

AMZS izbira nove mlade voznike in voznice, ki se bodo potegovali za naslov Najboljši za volanom. Deset najboljših voznic in deset najboljših voznikov, ki se bodo uvrstili v finale, bodo nagradili tudi z nagradami. Prijaviš se lahko če si star 26 let ali manj ter imaš veljavno vozniško dovoljenje brez kazenskih točk. 

Trije koraki do naziva in nagrad

Najboljši za volanom postaneš v treh korakih. V prvem koraku rešiš spletni test, na katerem moraš pravilno odgovoriti na čim več vprašanj s področja cestno-prometnih predpisov, avtomobilizma, prometne varnosti, delovanja AMZS in poznavanja prve pomoči. Za reševanje testa imaš 250 sekund.

Drugi korak vsebuje praktični del. Petdeset posameznikov in petdeset posameznic, ki bodo dosegli največ točk na testu, bo povabljenih v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer se bodo pomerili v praktičnih vajah.

V zadnjem, tretjem koraku, ki ga imenujejo veliki finale, pa se bo deset najboljših posameznikov in deset najboljših posameznic borilo za naslov Najboljši za volanom. Osvojila ga bosta voznika, ki se bosta najuspešnejše soočila z izzivi, ki jih bodo pripravili AMZS inštruktorji varne vožnje, Rdeči križ Slovenije in Policija.

Kaj so nagrade in kje se prijavim?

Nagrada za najboljšo mlado voznico in najboljšega mladega voznika Slovenije je enoletna vožnja z novim Ford Focus vozilom. Posameznika, ki bosta zasedla 2. mesto, bosta nagrajena z električnim skirojem, bronasta voznika pa prejmeta vsak svoj komplet štirih pnevmatik. Finalisti se potegujejp še za Petrolovo darilno kartico, športno uro in dinamično vožnjo z Andrejem Jerebom.

Sodeluješ lahko do vključno 31. marca 2021, prijaviš pa se na spletni strani AMZS, kjer najdeš tudi druge pomembne informacije.

Iščemo najboljšega in najboljšo za volanom 2021!
VIRAMZS
Prejšnji članekNova spletna platforma za filme s strani Kinodvora in Art kino mreže
Naslednji članekPožar največjega podatkovnega centra v Evropi povzročil padec več spletnih strani

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.