Nova spletna platforma za filme s strani Kinodvora in Art kino mreže

V sodelovanju Kinodvora in združenja Art kino mreže Slovenija je nastala nova spletna platforma. Namenjena je predvsem tistim, ki v času zaprtja pogrešajo Kinodvor, kakovostne filme, pogovore o filmih in dogodke. Ponudba se bo še razvijala in dopolnjevala, vseeno pa je že zdaj nekaj na voljo.

Spletni Kinodvor

Spletna platforma je kinu komplementarna storitev, ki jo omogočamo člani združenja Art kino mreže Slovenije v tesnem partnerstvu z distributerji oziroma ponudniki vsebin. Na to nas je opozoril Kinodvor na svoji spletni strani in nam polepšal sivino dni. Začeli so s predvajanjem filma Asistentka, za katerega vsekakor priporočamo ogled. Uvrstili smo ga tudi na seznam najboljših filmov leta 2020.

Asistentka
Asistentka

Trenutno so na voljo nakupi naslednjih filmskih paketov.

  1. paket: Jadralke, Portret mladenke v ognju, Prekla
  2. paket: Mustang, Colette, Dnevnik Diane Budisavljević.
  3. paket: Tiha strast, Žarek v srcu, Tu je bila Britt-Marie.
  4. paket: V hiši, Mlada in lepa, Frantz.

Cena posameznega paketa je 6,5 €.

Večina filmov je opremljenih s slovenskimi podnapisi. Vse filme si lahko ogledaš preko spletne platforme na računalniku ali pametnemu telefonu. Na voljo so tudi navodila za nakup vstopnice in paketa ter navodila za ogled filmov. Saj veš, za vsak slučaj.

Z veseljem pričakujemo nove pakete in napredovanje platforme. Še z večjim veseljem pa se veselimo vrnitve v kinodvorane in ogled filmov tako, kot se spodobi, na velikem platnu. Do takrat pa pretočne platforme, med katere bomo zdaj šteli tudi Spletni Kinodvor (Art kino mrežo).

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKar se nam ne dogaja govori o posilstvu, ki se ne bi smelo dogajati
Naslednji članekSi najboljši mladi voznik ali najboljša mlada voznica? Prijavi se!

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.