Top 3 ideje za božična darila

Bliža se božič in stres, ki pride z božičnimi darili. Kot da ni že dovolj težavno, da ne veš, kaj bi kupil, predstavlja dodaten problem še čas, v katerem živimo. Zdi se nam, da smo pod stalnim pritiskom, da naj bo darilo boljše, večje in kakovostnejše v primerjavi s prejšnjim letom. Če to počneš že kar nekaj let, je smiselno, da ti zmanjkuje idej.

Spodaj si poglej nekaj naših, ki ti bodo olajšale izbiro in jo spremenile iz stresno v zabavno!

1. Letni planer

Če se čemu dandanes ne moremo izogniti, je to hitremu tempu življenja. Ta s seboj prinese dodaten pritisk, ki povzroči zmedo, ki jo lahko rešimo s pomočjo planerjev. Ti pomagajo pri urni, tedenski in mesečni organizaciji ter nam tako poenostavijo življenje.Planer.

Če je prejemnik tvojega darila oseba, ki ima svoje dneve rada organizirane vnaprej ali obratno in bi pri tem potrebovala pomoč, je planer odlična izbira. Izbire je veliko, saj se planerji razlikujejo in so estetsko privlačni.

Primeri slovenskih planerjev: Urshulina, Simplaner, Sweetplans, Zavod Noutbuk, PlanS dizajn, Happy Plannerland.

2. Motivacija za športanje

Je prejemnik tvojega darila športnik, ki redno trenira? Ali obratno – bi rad treniral, pa se stalno izgovarja? V tem primeru priporočamo ogled športnih trgovin in nakup pripomočkov za vadbo (uteži, elastike), hrane (proteini, beljakovinske tablice) alTek po cesti. i športna oblačila, za katera se prej pozanimaj glede primernih številk.

Športnik bo takega darila vedno vesel. »Lenuha« pa bo prepričalo, da končno začne tisto, s čimer že dolgo odlaša!

Primeri: Myprotein, Proteini.si, Polleo Sport.

3. Nekaj personaliziranega

Personalizirano darilo je najbolj intimno, saj tvoj trud pride najbolj do izraza. Obstaja veliko različnih načinov personalizacije:

  • Foto album – razviješ slike in ustvariš intimen foto album, ki lahko ljubljenemu polepša še tako turoben dan.Foto album.
  • Skodelica – nanjo natisneš ime, besedilo, nekaj, kar bo prejemnika nasmejalo ali ga ogrelo pri srcu vsako jutro.
  • Oblačila – osebno sporočilo lahko natisneš tudi na oblačila (bodisi je to majica, bodisi nogavice).
  • Nogometni ščitniki – ta primer je že bolj specifičen. Vsak nogometaš bi bil vesel slik ali besedil na svojih ščitnikih, ki so z njim vsako tekmo.

Priporočamo, da za personalizirana darila dobro premisliš, kaj bi posamezniku najbolj odgovarjalo in ga razveselilo. Uporabi osebne šale, ključne trenutke, pomenljive verze – nekaj, kar bo prejemniku dalo vedeti, da darilo ne more biti za nikogar drugega – je njegovo.

Primeri: 4kickerz, Printee, Pixiink.

S temi tremi idejami ne moreš zgrešiti, svojemu ljubljenemu pa lahko polepšaš božič.

Prejšnji članekTop 8 nenavadnih dejstev o živalih
Naslednji članekUmetni greben iz pnevmatik: propadla ideja na račun oceana

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.