Twitter testira storye

Po Instagramu in Facebooku bo tudi Twitter v prihodnosti imel Storye (poimenovali so jih Fleets). Za zdaj jih preizkušajo le v Braziliji, toda kot pravijo pri Twitterju, bi Fleetsi lahko s časoma pristali tudi v drugih državah. Tako bi Twitter v prihodnosti lahko bil močno spremenjen.

Sama novost bi bila videti nekako tako kot pri Instagramu. Sami Fleetsi so zasnovani na besedilu, čeprav jim lahko dodaš tudi fotografije in GIF-e.

Izgled novega Twitterja
Twitter

Twitter želi uporabnikom omogočiti, da delijo svoje bežne misli, ki jih ne bi mogli drugače napisati oziroma objaviti. Ker bodo Fleetsi vidni samo ljudem, ki uporabniku sledijo, to lahko zagotovi nekoliko več nadzora nad občinstvom.

Vse do zdaj je Twitter okleval pri sprejetju sprememb, ki bi spremenile stalnost tvitov. Kljub temu pa so uporabniki pokazali, da obstaja apetit, o čemer priča tudi vse večja priljubljenost storitev, ki samodejno izbriše stare tvite. Fleets so potencialna rešitev: nekakšen polzasebni tvit, ki izgine v 24 urah. Vendar za zdaj odgovorni še niso odločeni glede načrtov za prihodnje Twitter objave.

Twitter Fleets: Stories for Twitter!

VIRTwitter tests 'Fleets' that delete themselves after 24 hours
Prejšnji članekSanjska služba na letališču: ne zamudi prijave!
Naslednji članekZnane so štipendijstke L’Oréal-UNESCO štipendije »Za ženske v znanosti«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.