V Ljubljani nova stanovanja, za katere se bodo lahko mnogi le obrisali pod nosom

Nova stanovanja v Ljubljani
Nova stanovanja v Ljubljani Foto: on lab architects

Ob vsakem novem stanovanjskem projektu v Sloveniji, nam zastane dih. Ali bo morda tokrat to projekt z »navadnemu državljanu« dostopnimi stanovanji. Upanje vedno ostaja za nov študentski dom, a se zdi, da gre bolj za noro upanje, kot pa kajkoli drugega. Ko pa že govorimo o študentskih domovih, se seveda spomnimo na Rožno dolino, ki je danes v središču pozornosti. Seveda nam je tudi tokrat zastal dih, a ne za dolgo. Ljubljana bo dobila v Rožni dolini 40 novih stanovanj, ki pa bodo – ja, uganili ste – luksuzna.

Novih 40 luksuznih stanovanj v Rožni dolini

Tako je že hitro naokrog zakrožila novica o novogradnji imenovani Rezidenca Rožna dolina, ki je v svoji zasnovi videti čudovito, svoje mesto pa bo našla v enem najbolj cenjenih predelov mesta. Na spletni strani Ljubljana nepremičnine lahko tako preberemo, da »Rožna dolina velja za eno najprestižnejših območij v Ljubljani, kar zagotavlja ugled in visok standard bivanja.«

40 moderno zasnovanih stanovanj v Rožni dolini
40 moderno zasnovanih stanovanj v Rožni dolini Foto: on lab architects

Nov projekt ekipe LAB Arhitekti

Projekt Rezidenca Rožna dolina bo z gradnjo pričel že jeseni letos, prve vselitve pa so predvidene za spomlad leta 2026. In kaj bo ponujala luksuzna stanovanjska soseska?

40 moderno zasnovanih stanovanj, ki bodo na voljo v 1-sobni do 4-sobni enoti. Vsako od stanovanj pa bo vključevalo tudi velik ozelenjen atrij. Za projektom stoji ekipa LAB Arhitekti, ki je v preteklosti med drugim poskrbela za izgled mnogih stanovanjskih objektov po Sloveniji, med njimi tudi Dom starejših občanov Murgle, Celovška 175 in Restavracija Mostec.

Rezidenca Rožna dolina
Rezidenca Rožna dolina Foto: on lab architects

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekTop 10 telefonov z najboljšo kamero v letu 2024
Naslednji članekKako shraniti progress na PC igri, ki jo nameravaš izbrisati

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.