Kako shraniti progress na PC igri, ki jo nameravaš izbrisati

Button in browser
Foto: PashaIgnatov iz iStock

V življenju se slej ko prej vsi znajdemo v situaciji, ko moramo izbrisati videoigro iz računalnika. Morda potrebuješ več prostora za nove igre ali druge datoteke, morda si kupil nov računalnik in želiš igrati svoje najljubše igre na njem, ali pa si se odločil, da boš za nekaj časa dal igrami slovo. V vsakem primeru se ne želiš znajti v situaciji, ko moraš vse začeti znova. Še posebej je to neprijetno pri igrah, v katere si vložil ure in ure truda.

Čeprav imaš morda nameščen Steam, ki v mnogih primerih shrani napredek iger v oblaku, to ni vedno zanesljivo. Marsikatera igra ne podpira te funkcije ali pa oblak preprosto odpove. Na srečo obstaja odlična rešitev za vse igralce, ki želijo varno shraniti svoj napredek – brezplačen program GameSave Manager.

Kaj je GameSave Manager?

GameSave Manager je brezplačen program, ki ti omogoča enostavno varnostno kopiranje, obnavljanje in prenašanje shranjenih datotek iger. Program prepozna na stotine iger in samodejno poišče njihove shranjene datoteke, tako da ti ni treba ročno iskati vsake posamezne datoteke. Poleg tega ti omogoča, da vse te datoteke shraniš na varno mesto, jih preneseš na drug računalnik ali obnoviš, ko ponovno namestiš igro.

Kako deluje?

  1. Namestitev in zagon: prenesi in namesti GameSave Manager z njegove uradne spletne strani. Po namestitvi zaženi program.
  2. Iskanje shranjenih datotek: program bo samodejno pregledal tvoj sistem in našel vse podprte igre ter njihove shranjene datoteke. Ti jih lahko nato izbereš in ustvariš varnostno kopijo.
  3. Varnostno kopiranje: ustvariš lahko varnostno kopijo vseh izbranih datotek. Program ti omogoča, da jih shraniš na trdi disk, zunanji pogon, USB ključek ali pa jih celo naložiš v oblak (npr. Dropbox, Google Drive).
  4. Obnavljanje: ko ponovno namestiš igro ali jo preneseš na nov računalnik, preprosto zaženi GameSave Manager in izberi možnost obnavljanja. Program bo samodejno obnovil vse tvoje shranjene datoteke na pravo mesto.
  5. Načrtovane varnostne kopije: program omogoča tudi nastavitev avtomatskih varnostnih kopij v rednih intervalih, tako da nikoli ne izgubiš napredka, tudi če pozabiš ročno ustvariti kopijo.

Zakaj uporabiti GameSave Manager?

  • Enostavnost: ni ti treba ročno iskati in kopirati shranjenih datotek.
  • Združljivost: program prepozna na stotine iger, tako da je velika verjetnost, da bo prepoznal tudi tvoje najljubše igre.
  • Varnost: tvoj napredek je varno shranjen in ga lahko kadarkoli obnoviš.
  • Prihranek časa: namesto da bi ure in ure preiskoval računalnik, da bi našel shranjene datoteke, lahko to storiš v nekaj klikih.

Torej, če si se znašel pred situacijo, ko moraš izbrisati video igro iz računalnika, vendar ne želiš izgubiti svojega napredka, je GameSave Manager prava rešitev zate. Program je enostaven za uporabo, zanesljiv in popolnoma brezplačen. Prenesi ga še danes in brez skrbi uživaj v igranju svojih najljubših iger, kjerkoli in kadarkoli!

Junior novinar

Prejšnji članekV Ljubljani nova stanovanja, za katere se bodo lahko mnogi le obrisali pod nosom
Naslednji članekKako je Huawei Pura 70 Pro navdušil priznanega arhitekta?

Junior novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.