Poskrbi za varnost osebnih stvari na bazenu ali plaži!

Klobuk in sončna očala ob bazenu
Foto: AbElena iz iStock

Samostojno potovanje na morje ali do bazena je lahko resnično osvobajajoče. Poleg tebe ni nikogar, ki bi odločal o tem, kaj boš počel, vendar ima to tudi slabo stran. Nikogar ni, ki bi pazil na tvoje stvari, ko boš šel plavat. Kako poskrbeti za varnost svojih stvari?

Imej s seboj torbo, ki se zaklene. Te torbe so lahke in vsestranske, zaklepanje na vrhu torbe pa pripomore k večji varnosti tvojih stvari. Tako nihče ne bo brskal po tvojih stvareh, medtem ko boš užival v vodi. Takšno torbo lahko tudi prikleneš na drevo ali drug objekt, vendar se da z nožem še vseeno dokopati do tvojih stvari.

Lahko pa imaš kovinski kovček, v katerega spraviš stvari. Kovček lahko zakleneš, prav tako pa ga lahko prikleneš na drevo ali drug objekt.

Če bi rad imel stvari vedno s sabo, obstajajo vodoodporne torbice oziroma tako imenovane pederuše. Pederušo enostavno zapneš okrog trebuha in vanjo daš vse osebne stvari.

Na trgu so tudi nepremočljive torbice za telefon, ki so namenjene za okoli vratu. Zaradi majhnosti vanjo ne moreš dati vseh stvari, ki si jih lahko zamisliš, vendar boš za telefon, ključe in denar prostor zagotovo našel.

Če imaš v bližini avto ali sobo, lahko stvari odneseš tudi tja. Ključ pa enostavno daš v žep kopalk, če imajo zadrgo.

Imaš pa tudi možnost, da stvari skriješ pod brisačo, vendar to seveda ni stoodstotna varnost.

Predvsem pa ne pozabi na uživanje. Ne pusti, da se še na dopustu obremenjuješ s stvarmi. Pojdi uživat in sprosti svoje misli. Lepe počitnice ti želimo!

Prejšnji članekAli je robotski sesalnik Roomba vreden svojega denarja?
Naslednji članekPlaylisti za popestritev učenja med izpitnim

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.