Vsa tvoja študentska dela odslej na enem mestu

Študentska organizacija Slovenije je s pomočjo sofinanciranja Evropskega socialnega sklada in Republike Slovenije razvila sistem, ki dijakom in študentom omogoča izpis delovnih izkušenj in kompetenc, ki so bila razvita s študentskim delom.

Vsa dela na enem mestu

Prijava v sistem je povsem preprosta. Na spletni strani evidence študentskega dela vpišeš svoj EMŠO in davčno številko in izpisale se bodo vse tvoje delovne izkušnje, ki so bile pridobljene s študentskim delom od junija 2019 naprej. Ne glede na to, pri katerem delodajalcu ali preko katerega študentskega servisa si delo opravljal – vsa opravljena dela so odslej dostopna na enem mestu, podatki pa so na voljo še 15 let od opravljenega študentskega dela.

Pomoč pri iskanju prve zaposlitve

Evidenca študentskega dela je lahko odlična pomoč pri iskanju zaposlitve. Svoj izpis lahko namreč izvoziš in natisneš ter ga dodaš svojemu življenjepisu kot uradno dokazilo o opravljenem delu.

Evidenca študentskega dela je namreč uradna evidenca, ki jo s pooblastilom, podanim v Zakonu o urejanju trga dela, vodi Študentska organizacija Slovenije.

Ne čakaj in preveri vsa svoja študentska dela na spletni strani!

Prejšnji članekOdpadna elektronika bo tehtala več kot Kitajski zid
Naslednji članekNov in nenavaden Jupitrov sij

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.