2 prednosti jezikovne šole Ontario

never stop learning, continuing education, learning
Foto: geralt iz Pixabay

V našem globaliziranem svetu je znanje več jezikov ključnega pomena. Znanje enega ali več tujih jezikov vam lahko odpre vrata in ustvari nove priložnosti v poklicnem ali zasebnem življenju. Zato je pomembno, da investirate v jezikovno šolo, ki vam lahko pomaga pri hitrem in učinkovitem učenju enega ali več jezikov.

ONTARIO d.o.o. je jezikovna šola in prevajalska agencija, ki vam lahko pomaga izboljšati znanje jezikov in zadovoljiti vaše potrebe po prevodih. Naši izkušeni učitelji uporabljajo inovativne učne metode, da vam zagotovijo najboljšo možno učno izkušnjo. Ponujamo tudi specializirane tečaje za posebne potrebe, kot sta poslovna angleščina ali nemščina, ter tečaje za številne druge jezike in potrebe (npr. italijanščina v turizmu).

Ponudba jezikovnih tečajev

Na naših jezikovnih tečajih se ne boste naučili le osnov slovnice in besedišča, temveč tudi praktične uporabe jezika. Prepričani smo, da se jezika najbolje naučimo z redno vadbo in uporabo. Zato vam ponujamo tudi jezikovne tandeme in konverzacijske tečaje za izboljšanje govora in razumevanja.

Uradni ali sodni prevodi

Druga pomembna storitev, ki jo ponujamo v podjetju ONTARIO, so uradni ali sodni prevodi. Če potrebujete dokumente, ki se uporabljajo za šole, fakultete ali druge uradne namene, jih je pogosto treba overiti s strani sodnega tolmača. Naši prevajalci so uradno priznani in imajo dolgoletne izkušnje s prevajanjem pravnih, medicinskih, tehničnih in drugih dokumentov.

Notary public wax stamper and wax seal on document
Foto: djedzura iz iStock

Med najpogosteje prevajanimi dokumenti so izpiski iz matičnega registra o rojstvu in sklenitvi zakonske zveze, potrdila o nekaznovanosti, diplome in spričevala, pogodbe in poslovna poročila ter zdravniški izvidi in patenti. Opravljamo tudi overjene prevode in tolmačenja za sodišča, notarje in druge organe.

Izberite najboljše

Zakaj izbrati podjetje ONTARIO? Ne ponujamo le široke ponudbe jezikovnih tečajev in prevajalskih storitev, temveč tudi osebno pozornost do vsake stranke. Naš cilj je, da vam nudimo osebno podporo in zagotovimo kakovostno znanje. Ponosni smo na visoko stopnjo zadovoljstva strank in dolg seznam stalnih strank.

Investirajte v svoje znanje in nam dovolite, da vam pomagamo pri osvajanju jezikovnih veščin in vaših prevajalskih potrebah. Še danes se obrnite na nas za več informacij ali se dogovorite za termin. Do 31.5.2023 nudimo na posamezne naše storitve posebne ugodnosti, ki si jih zagotovite s kodo: KOGOVORIMMENEBOLIJOROKE

Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov ontario@siol.net ali nas pokličite na telefonsko številko 02/779 10 80.

Vaš ONTARIO

in mag. Ksenija Kozar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.