Odprte prijave za ponudnike študentske prehrane!

Inflation, growth of food sales or growth of market basket or consumer price index concept. Shopping basket with foods and coin stacks. 3d illustration
Foto: Bet_Noire iz iStock

Še v letu 2022 je bil objavljen Javni razpis za izbiro ponudnikov subvencionirane študentske prehrane za leti 2023 in 2024. Sam cilj razpisa je jasen – s subvencijo obrokov pomagati študentom znižati stroške študija ter jim zagotoviti vsaj en topel obrok dnevno, namenjen pa je ponudnikom, ki se ukvarjajo z dejavnostjo prehrambnih gostinskih obratov.

Prvo odpiranje vlog je bilo zaključeno že septembra 2022, odprte pa so prijave za drugo odpiranje vlog.

Oddajanje vlog do 4. septembra 2023

Ponudniki se morajo prijaviti oziroma morajo vloge oddati do vključno ponedeljka, dne 4. septembra 2023. Drugo odpiranje vlog bo namreč 5. septembra 2023.

Vloge lahko oddate v glavni pisarni Ministrstva ali priporočeno po pošti na naslov Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Štukljeva cesta 44, 1000 Ljubljana.

Več o razpisu, pogojih prijave in drugih informacijah najdete na spletni strani Javnega razpisa za izbiro ponudnikov subvencionirane študentske prehrane za leti 2023 in 2024.

Urednik portala Student.si

VIRgov.si
Prejšnji članekFakulteta za dizajn s prenovljenim magistrskim programom Vizualne komunikacije in UI/UX
Naslednji članek2 prednosti jezikovne šole Ontario

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.