A tebe tud’ noben ne razume?

Veš kdo so milenijci ali pripadniki generacije Y, včasih poimenovani tudi generacija Jaz? To smo vsi rojeni med letoma 1981 in 1996 (nekateri viri navajajo tudi letnico 2000). Čeprav nam zaradi nestabilnega zaposlovanja in stanovanjske problematike kaže, da bomo živeli slabše od svojih staršev, smo optimistični glede sprememb, a se hkrati zavedamo, da so te težko izvedljive. Skupno nam je, da smo v mladosti vsaj nekaj časa sobivali z analogno tehnologijo. Bolj kot imetje in statusne simbole svojih predhodnikov pa cenimo izkušnje in zanimiv življenjski slog, ki ga lahko prikazujemo na družbenih omrežjih. Ob brskanju po različnih definicijah lahko zasledimo tudi, da nas druge generacije (načeloma starejše) opisujejo tudi kot muhaste, nedelovne in nehvaležne. Pa se strinjaš?

Imaš tudi ti občutek, da te včasih nihče ne razume? Ej, nisi sam! Pridi, razumi in bodi razumljen.

POZOR! Za vse naše bralce velja nižja cena vstopnice do dneva dogodka. Pod opombe v prijavnici vpiši kodo REVIJA ŠTUDENT in prihrani za dve študentski kosili. ?
Vsi udeleženci (s poravnano vstopnino) imate na dan dogodka 50% popust pri nakupu povratne karte za vlak do Ljubljane. Več o akciji tukaj.

JAZ SEM MILENIJEC - Gašper Dolinar

 

Prejšnji članekJe veganstvo le modni trend?
Naslednji članekV Stožice na EP v odbojki

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.