Aircash in Paysafe v partnerstvo za podporo gotovinskih denarnih nakazil

Stranke spletne denarnice Aircash lahko zdaj uporabljajo Paysafecash za polnjenje svojih računov

Aircash, institucija za elektronski denar, ki omogoča hitra in varna nakazila denarja med uporabniki aplikacije Aircash, je stopila v partnerstvo z vodilno platformo za specializirana plačila, Paysafe. eCash solution rešitev storitve Paysafe, Paysafecash, lahko uporabniki denarnice Aircash zdaj uporabljajo za neposredno polnjenje svojih računov z gotovino. Storitev je na voljo uporabnikom denarnice Aircash v naslednjih državah: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Ciper, Francija, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija in Švedska.

Za dodajanje gotovine na svoje račune uporabniki preprosto izberejo »gotovina« kot način transakcije na zaslonu za polog v svoji aplikaciji denarnice Aircash. Na ta način pridobijo črtno kodo, ki jo lahko odnesejo na bližnje plačilno mesto Paysafecash, da dokončajo transakcijo z gotovino.

Mednarodna raziskava, ki jo je leta 2020* naročil Paysafe, o tem, kako COVID vpliva na preference pri plačilih potrošnikov, je pokazala, da je gotovina še vedno osrednjega pomena pri načrtovanju porabe in ohranja trdno vlogo kot del plačilnega ekosistema. 50 % anketirancev je menilo, da je gotovina najbolj zanesljiva oblika plačila v krizi, 72 % ljudi pa je dejalo, da bi jih skrbelo, če ne bi imeli dostopa do gotovine.

Hrvoje Ćosić, predsednik uprave Aircasha, je komentiral: »Aircash denarnica je preprosta, hitra in varna mobilna plačilna aplikacija, ki uporabnikom omogoča polaganje, shranjevanje in prenos denarja v digitalni obliki. Še posebej je uporabna za uporabnike, ki živijo v tujini in želijo pošiljati denar prijateljem in družini doma. S tem, ko jim omogočamo, da svoje račune napolnijo z gotovino prek zaupanja vredne rešitve, kot je Paysafecash, s široko mrežo plačilnih mest, naredimo to storitev še bolj dostopno za naše uporabnike.«

Portret moškega

Udo Müller, izvršni director oddelka eCash pri družbi Paysafe, je dodal: »Partnerstvo med Aircashom in Paysafeom sega v jedro problema, s katerim se soočajo številne migrantske skupnosti. Omogočanje ljudem, da digitalizirajo svoj denar, in da ga enostavno pošiljajo, jim je v pomoč pri podpiranju njihovih družin doma. Naša mreža eCash je izjemno dobro uveljavljena in se nenehno širi, kar nas postavlja v edinstven položaj, da podpiramo to pomembno funkcijo.«

# # #

*Paysafe in Sapio Research sta med 8. in 15. aprilom, 2020, anketirala 8.000 potrošnikov v ZDA, Združenem kraljestvu, Kanadi, Bolgariji, Italiji, Avstriji in Nemčiji. Za več informacij obiščite: https://www.paysafe.com/en/blog/how-covid-19-is-impacting-consumer-payment-preferences/

O Paysafecash

Paysafecash, del vodilne platforme za specializirana plačila Paysafe, je eCash plačilna metoda za stranke, ki želijo plačevati enostavno in varno z gotovino na spletu. Paysafecash, ki je na voljo v skoraj 30 državah, omogoča spletne transakcije strankam, ki nimajo debetne ali kreditne kartice, ali pa teh ne želijo uporabljati na spletu. Plačila se izvedejo z generiranjem črtne kode med spletnim nakupom, ki jo lahko nato skenirate in plačate osebno na enem izmed več kot 190.000 plačilnih mest. Paysafecash je leta 2018 lansirala ekipa Paysafe, ki je leta 2000 ustvarila nagrajeno rešitev – predplačniško kartico Paysafecard. Paysafecard, vodilna rešitev na trgu plačevanja z elektronskim denarjem, strankam omogoča nakup predplačniških vavčerjev, ki jih lahko nato unovčijo na spletu.

O Paysafe Limited

Paysafe Limited (»Paysafe«) (NYSE: PSFE) (PSFE.WS) je vodilna platforma za specializirana plačila. Glavni namen platforme je omogočiti podjetjem in potrošnikom nemoteno povezovanje in poslovanje prek najboljših možnih zmogljivosti pri obdelavi plačil, digitalnih denarnicah in spletnih gotovinskih rešitvah. Z več kot 20 leti izkušenj s spletnimi plačili, letnim obsegom transakcij v višini 100 milijard ameriških dolarjev v letu 2020 in približno 3.400 zaposlenimi na več kot 12 svetovnih lokacijah, Paysafe povezuje podjetja in potrošnike preko sedemdesetih različnih vrst plačil, v več kot 40 valutah po vsem svetu. Rešitve Paysafe, ki so na voljo prek integrirane platforme, so usmerjene v transakcije preko mobilnih naprav, analitiko v realnem času in konvergenco med običajnimi in spletnimi plačili. Dodatne informacije so na voljo na www.paysafe.com.

O denarnici Aircash

Aircash denarnica je preprosta, hitra in varna aplikacija za mobilno plačevanje. Uporabnikom omogoča polaganje in shranjevanje denarja v digitalni obliki. Uporabniki lahko med seboj prenašajo denar, plačujejo blago in storitve, kot so loterije, spletne igre, cestnine, parkiranje, Playstation, telekomunikacijske storitve in drugo. Denar je mogoče položiti v gotovini na obstoječih POS mestih, kot so bencinske črpalke, kioski in drugih mestih, in sicer s kreditnimi karticami ter bančnimi nakazili. Denar je možno dvigniti v gotovini na bankomatih, depozitnih POS lokacijah ali pa ga uporabniki nakažejo na bančne račune drugih uporabnikov.

O platformi Aircash

Aircash je institucija za elektronski denar z licenco Hrvaške narodne banke in veljavnostjo po vsej Evropski uniji. Aircash je IT finančna platforma, ki omogoča hiter in varen prenos denarja med uporabniki Aircasha, ob upoštevanju vseh relevantnih predpisov, zlasti postopkov za preprečevanje pranja denarja in financiranja terorizma.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.