Ali lahko baterija pametne ure prav zares zdrži 3 tedne?

Ali lahko sodobna pametna ura zdrži 21 dni, torej kar 3 tedne, brez polnjenja? Huawei se je odločil preveriti drzno tezo. Dva drzna pustolovca boste prepotovala štiri tisoč kilometrov in se spoprijela z različnimi izzivi, da bi pametno uro Huawei Watch 3 Pro postavila pred najbolj težek preizkus kadarkoli do zdaj.

Evropa je odprla meje in s tem ustvarila popolno priložnost ponovnega raziskovanja stare celine. Zuzia in Andrzej Treneiro sta sprejela Huaweiev izziv in se odpravila na 21-dnevno popotovanje, med katerim bosta obiskala osem držav, sodelovala v številnih izzivih, se srečevala z lokalnimi znanimi osebami, si ogledovala znamenitosti in preizkusila, ali bo baterija pametne ure Watch 3 Pro zdržala takšen tempo. 21 dni, 8 držav in 1 pametna ura, ki je niti enkrat ne bo treba napolniti, se morda zdi kot nemogoča naloga. Toda Huawei je prepričan, da ni samo mogoča, temveč, da si lahko vsakdo privošči podobno pustolovščino. Če ne v živo, pa digitalno, tako da bo pustolovca dnevno spremljal na Huaweievih družbenih kanalih.

Med 26. julijem in 15. avgustom se bosta Zuzia in Andrzej odpravila iz Aten v Grčiji, do otoka Pag na Hrvaškem ter na štiri tisoč kilometrov dolgi poti obiskala Bolgarijo, Srbijo, Romunijo, Madžarsko, Avstrijo in Slovenijo. Odkrivala bosta dih jemajoče znamenitosti in se lotila adrenalina polnih dogodivščin, ki so bile za večino leto dni nedostopne. Na primer jadranje na Blatnem jezeru, vožnja z vodnimi skuterji ali pohajkovanje po temnih gozdovih Transilvanije med iskanjem skrivnostnega gradu.

Živahno staro jedro Aten, pisane ulice Sofije in gore v Transilvaniji so med kraji, ki jih bosta obiskala. Prav tako zanimivi so izzivi oziroma dogodivščine. Skok v brezno z elastiko, gorsko kolesarjenje, tek na smučeh so le nekatere, ki zgovorno kažejo, česa vsega se lahko obiskovalec nadeja med obiskom Evrope v poletnem času. V Sloveniji se bosta srečala s Frankom Bajcem, in se skupaj z njim preizkusila v prav posebnih izzivih v Planici. Ves čas potovanja ju lahko spremljate na Huaweievih kanalih družbenih omrežij, kjer lahko zanju izbirate izzive in preverjate, kako sta se pri njih odrezala.

Pametna ura Huawei Watch 3 Pro lahko pustolovca spremlja toliko časa po zaslugi številnih naprednih tipal, s katerimi je opremljena. Med drugim bo analizirala spanje, preverjala srčni utrip in beležila adrenalina polne dogodivščine, s katerimi se bosta spopadla in tako dokazala svojo nepogrešljivost. Povsod bosta preizkusila funkcije, kot so merjenje ravni kisika v krvi in raven stresa, da bi ugotovila, v kolikšni meri lahko pametna ura koristi na poti. Hkrati bosta uporabljala še slušalke Huawei FreeBuds 4 za neprekosljivo zvočno izkušnjo in tablični računalnik Huawei MatePad 11, ki je nepogrešljiv, ko zaradi narave opravila potrebujete večji zaslon.

Tudi vi lahko postanete del te vznemirljive pustolovščine in si pustolovca ogledate v živo. Med srečanjem z njima boste lahko sodelovali v različnih dejavnostih in izzivih, ju bolje spoznali in se potegovali za privlačne nagrade. Srečanje je načrtovano za četrtek, 12. avgusta 2021 od 19.00 do 22.00, v Bistroju Švicarija, ki leži v zavetju gozda, v ljubljanskem parku Tivoli.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.