Amsterdam akril

3

Pridružite se mnogim, ki uspejo sanjati v barvah.

Za vse, ki zrejo v svet s široko odprtimi očmi …
Za vse, ki si upajo prestopiti varne okvire …
Za vse, ki ugrabijo svojo svobodo in uresničijo svoje sanje …

Očarljiva prestolnica Nizozemske, ki se je iz male ribiške naselbine razvila v eno najpomembnejših pristanišč, eno najbolj cvetočih metropol in se uvrstila med najlepše koščke sveta s svojimi neštetimi vodnimi kanali in barvitimi arhitekturnimi potezami, velja za simbol ustvarjalnosti, svobode in drznosti.

Zato ne preseneča, da je vrhunski nizozemski proizvajalec umetniškega materiala Royal Talens posegel po imenu Amsterdam tudi za svojo paradno kolekcijo slikarskega materiala.
Amsterdam akril nudi vse: od užitkov preprostega ustvarjanja za začetnike in ljubitelje do realizacije zahtevnejših umetniških vizij za profesionalne slikarje, ilustratorje, grafične oblikovalce in študente umetniških smeri.

Akrilne barve v dveh kakovostnih rangih, standard in expert, z osupljivim naborom odtenkov so nadgradili z akrilnimi tuši, ki so odlični za kombinacijo pastoznih in lazurnih poslikav, uporabni pa tudi za kaligrafijo in airbrush tehnike.
V popolnoma enakih barvnih tonih pa so na voljo tudi markerji različnih debelin za vse, ki jim ustreza bolj grafičen pristop, in akrilni spreji, ki omogočajo hitre poslikave večjih površin, dolgotrajno obstojnost na raznovrstnih podlagah in »street art« tehnike.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.