Atlantic Grupa išče novo generacijo udeležencev Graduate Trainee programa

Atlantic Grupa, eno od  vodilnih regijskih podjetij, v okviru programa Atlantic Graduate Trainee sprejema sveže diplomante, ki bodo imeli v obdobju enega leta priložnost pridobiti dragocene izkušnje in navezati pomembne poslovne stike. Vsako leto izbrani udeleženci programa spoznajo številne oddelke podjetja in z vrhunskim mentorstvom spoznajo poslovne procese in, kar ni zanemarljivo, spoznajo, katera področja jih najbolj zanimajo za nadaljnji karierni razvoj.

Program Atlantic Graduate Trainee ponuja ocean priložnosti za rast in razvoj za vse tiste, ki so pripravljeni na prve korake v poslovnih vodah. Sodelovanje v programu je priložnost za mlade, da začnejo kariero kot polnopravni član Atlantikove ekipe z vsemi odgovornostmi in priložnostmi, ki jih ponuja sistem. V obzir bomo vzeli strokovnjake z vseh področij, saj bo poudarek na iskanju radovednosti.

“Vrhunski strokovnjaki in inovatorji izstopajo po tem, da znajo postaviti težka, ključna vprašanja in kar je najbolje da iz svojih kolegov, pri iskanju prave rešitve, potegnejo le najboljše. V iskanju pravih oseb za program Atlantic Graduate Trainee bomo še posebej usmerjeni na radovedne in željne ljudi.” – pojasnjujejo v Atlantic Grupi.

Oglas je aktualen do 15. septembra, prijave in več informacij lahko najdete na spletni strani make waves.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.