Avtošola Mazzoni te odpelje do izpita

Driving instruction. A young woman learns to drive a car for the first time. Her instructor or boyfriend helps her and teaches her.
Foto: Vlad Dmytrenko iz iStock

Do idilične vožnje v poletnem času te loči le en korak – izbira avtošole. S pomočjo avtošole boš uspešno prevozil pot do vozniškega izpita, njihovi nauki pa te bodo vodili vse do konca življenja. Tako mora biti izbira avtošole natančna in predvsem pravilna. Če se še vedno sprašuješ, katero avtošolo izbrati, imamo odgovor.

Z avtošolo Mazzoni do vozniškega izpita in še več

Cilj avtošole Mazzoni je nudenje izjemno kvalitetnih storitev šole vožnje tako pri podajanju teorije kot pri samih inštrukcijah vožnje. Avtošolo najdeš v Celju in Žalcu (na voljo širši okolici), na podlagi večletnih izkušenj pa nudijo:

  • tečaj cestno-prometnih predpisov
  • praktično usposabljanje vožnje
  • organizacijo prijave na tečaj prve pomoči
  • program vožnje s spremljevalcem
  • kondicijske vožnje

Vse to za kategorije A, B, C in E. Staršem lahko poveš, da lahko pri avtošoli Mazzoni uredijo tudi ponovno pridobitev dovoljenja, če bi to slučajno potrebovali.

Rear view of mid adult teacher pointing while woman parking car
Foto: Antonio_Diaz iz iStock

Zakaj izbrati avtošolo Mazzoni?

V pomoč ti bodo pri načrtovanju poti do vozniškega izpita, saj ti bodo pomagali vse od tečaja prve pomoči do pridobitve vozniškega dovoljenja. Tisto, kar se zgodi vmes, pa so čudoviti spomini. Poučevanje cestno-prometnih predpisov poteka v moderno opremljenih učilnicah s predavateljem, ki ima visoko strokovno prometno in pedagoško andragoško izobrazbo.

Z željo po konstantnem izboljševanju ponudbe skrbijo za nenehna dodatna izobraževanja našega tima, kar pomeni da so vsi v »ekipi« konstantno na tekočem tako s samimi spremembami zakonov in predpisov o varnosti v cestnem prometu kot z zadnjimi trendi, ki se pojavljajo v svetu. Vsi učitelji vožnje in predavatelji CPP imajo vsa potrebna znanja in licence.

Woman holding rough road sign over wooden table, top view. Driving license exam
Foto: Liudmila Chernetska iz iStock

Avtošola Mazzoni za vse željne izpita

S svojim delom in uspehom se je avtošola Mazzoni hitro postavila ob bok priznanim šolam vožnje, ki so vredne zaupanja, kar je danes izjemno pomembno. Organizirali so se tako, da so na voljo vsem tako v Celju kot v Žalcu. Z bogatimi izkušnjami je Mazzoni avtošola odlična izbira za prve korake oziroma kilometre v svetu vožnje. Skoči na spletno stran avtošole Mazzoni in se odpelji v prihodnost.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekGrossmanov festival je tu, prinaša akcije osemdesetih in žanrske grozote
Naslednji članekTresla se bo Gora, špilal se bo Rock!

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.