Bodite ustvarjalni in storite nekaj zase

V teh časih nam najbolj pomaga pozitivna energija. Toda, kje jo dobiti? Z njo vas napolnijo prijazni ljudje, ki so vedno v vaši bližini. Konjički, s katerimi se ukvarjate in vam veliko pomenijo. Ali toplina vašega doma, ki ste ga skrbno oblikovali in v katerem sproščeno uživate. Prav tako pa na pozitivno počutje vpliva dobra glasba, zlasti, če ji prisluhnete prek slušalk Huawei FreeBuds 4i.

Pomlad je odličen letni čas, ki sam po sebi spodbuja k osvežitvi. Tako kot se prebuja narava, se prebujamo mi in najprej sramežljivo in nato vse bolj temeljito iščemo stvari, ki nas osrečujejo in spravijo v dobro voljo. Glasba vam bo pri tem vedno pomagala. Zato preverite nasvete, kako ohraniti pozitivno razmišljanje s pomočjo ritmov priljubljenih skladb.

Osvežite domače okolje

Dolge zimske mesece smo preživeli v zaprtih prostorih. Morda ste se jih naveličali ali vsaj začutili potrebo po spremembi. Za to ni boljšega časa kot je pomlad, saj nam daljši in toplejši spomladanski dnevi zagotavljajo dovolj motivacije. Izkoristite jo. Ne zgolj za površno čiščenje, morda je napočil čas za kaj večjega? Temeljito pospravljanje omar ali beljenje sten bo osvežilo stanovanje in vaše misli. Nova omara, sedežna garnitura ali manjši dekorativni kos pa bodo dodali element novosti. Rezultat je enak. Spet boste uživali v svojem domu.

Preizkusite se lahko v skrbi za rastline. A nikar ne precenite svojega vrtnarskega »znanja«. Na začetku posezite po manj zahtevnih rastlinah, kot je taščin jezik, kasneje pridejo na vrsto kalateje in šele ko postanete bolj izkušeni, alokazije. Rastline bodo nedvomno prinesle spremembe v stanovanje, mu dodale nekaj naravnega pridiha in elegantnega videza. Sprememb dekorja se ne lotevate zgolj zaradi sebe, čeprav je to glavni razlog, so lahko izgovor, da povabite prijatelje, družino na obisk.

Toda spektakularni rezultati ne pridejo sami od sebe, celo majhne spremembe zahtevajo, da vložite nekaj truda. Načrtujte, zavihajte rokave in se polni navdušenja lotite dela. Pred tem pa si izdelajte seznam skladb, ki vas bodo med delom spodbujale. Pri tem vam bodo v nepogrešljivo pomoč vrhunske brezžične slušalke FreeBuds 4i. Sistem dinamičnega dušenja hrupa (ANC) z mikrofoni prisluškuje zvokom okolice, da ustvari povratne zvočne valove, ki zmanjšajo neželen hrup. Algoritem pri tem upošteva razmere v okoljih, kjer slušalke največkrat uporabljate, npr. hrupna nakupovalna središča, sredstva javnega prevoza, železniške postaje in pisarniški prostori, da zagotovi učinkovito izkušnjo odpravljanja hrupa.

Začnite z nečim novim

Morda ni dovolj spreminjanje okolje. Osvežitev lahko najdemo v sebi. Z dobro energijo nas lahko napolni pozitivna oseba, s katero se pogosto srečujemo, ali dejavnost, ki nam je pri srcu. Morda je čas za nov konjiček. Lončarstvo, kvačkanje. Vseeno kaj, dokler vas zanima, zato preverite, ali so v bližini društva, v katera bi se lahko včlanili, ali tečaji, na katere bi se lahko prijavili. Ne izgubljajte časa za razmišljanje, preprosto sprejmite nove izzive. Navsezadnje vam bo primerna dejavnost zagotovila največjo dozo zadovoljstva in soliden odmerek hormona sreče.

Ne glede na to, ali se odločite za tečaj slikarstva ali ustvarjanje v domači delavnici, slušalke FreeBuds 4i vas po zaslugi vgrajenih baterij visoke gostote nikdar ne bodo razočarale. V primeru izklopljenega aktivnega dušenja hrupa nudijo do 10 ur neprekinjenega predvajanja glasbe ali do 6,5 ure telefonskega pogovora. V polnilni zaščitni škatlici je dodatna baterija, preko katere se slušalke polnijo, medtem ko jih ne uporabljate. Skupaj z njo se čas uporabe podaljša na do 22 oziroma do 14 ur. Hitro polnjenje, ki je prav tako del novih slušalk, pa omogoči do 4 ure uporabe po le 10-minutnem priklopu na električno vtičnico.

Ohranite dobro voljo

Vedno ohranite optimizem. Je lažje, kot mislite. Kot pri marsičem, tudi v tem primeru najbolj pomaga telesna aktivnost. Hormon sreče, ki ga organizem sprošča, namreč blagodejno vpliva na splošno počutje. Nasploh je športna dejavnost odličen način ohranjanja telesnega in duševnega zdravja.

Med vajami v telovadnici ali tekom na prostem vam najboljši ritem zagotovijo priljubljene skladbe, zato je uporaba brezžičnih slušalk skoraj nujna. Zasnova ušesnih čepkov slušalk FreeBuds 4i je poleg estetike prilagojena udobju. Združujejo majhno težo in konstrukcijo, ki zagotavlja stabilno lego v ušesnem kanalu tudi med vadbo oziroma tekom. Poleg tega so na voljo trije različni silikonski čepki, da jih prilagodite velikosti ušesa.

Brez dvoma so slušalke Huawei FreeBuds 4i med najboljšimi za dolge telefonske pogovore. Izpopolnjena oblika zagotavlja udobno nošenje, ko vgrajeni mikrofoni odlično zajemajo glas v vseh primerih uporabe in ga preko brezžične povezave posredujejo pametnemu telefonu. Da bi kar se da učinkovito zmanjševale hrup, slušalke uporabljajo princip dušenja s povratnim zvočnim valom, podprtim z natančnim zajemom hrupa z dvema mikrofonoma in algoritmi umetne inteligence za ločevanje glasu od ostalih zvokov. Aktivno dušenje hrupa na ta način zagotavlja polno osredotočenost na pogovor brez motečega hrupa okolice.

Slušalke Huawei FreeBuds 4i, ki so kompatibilne tako z napravami Android kot iOS, so že na voljo v Sloveniji in sicer v biserno beli in kristalno črni barvi.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/audio/freebuds4i/

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.