Bogat nabor digitalnih številčnic

digitalne številčnice Huawei

Estetika je pomembna, to ve vsak oblikovalec. Kako se v takšnem okolju znajdejo pametne ure? Pravzaprav izredno dobro. Tehnologijo in eleganco združujejo na takšen način, da lahko govorimo v izdelkih zbirateljske kakovosti.

Huawei zvesto sledi stopinjam vodilnih v urarski industriji, ko skuša doseči popolno ravnovesje med sodobno zmogljivostjo in funkcijsko pestrostjo ter preko uporabe prefinjenih materialov in oblikovalskih prijemov klasične estetike. Digitalne številčnice novih pametnih ur Huawei WATCH GT 3 Pro zato odražajo edinstven slog ter izražajo osebnost in okus vsakega uporabnika. Na voljo sta dve različici. Manjša s keramičnim ter večja z ohišjem iz titana.

Razkošje in umetnost na zapestju

Povpraševanje po pametnih urah je očitno v porastu. Samo v Evropi je število prenosov številčnic za pametne ure Huawei na letni ravni poraslo za 52 %. To dokazuje trend posodabljanja z namenom poosebljanja naprave. Čeprav je na voljo že več kot 70 tisoč različnih, Huawei ne namerava zaspati na lovorikah. Kmalu naj bi paleto razširili z novimi kreativnimi številčnicami.digitalne številčnice Huawei

Od obstoječih zbirk velja omeniti »Čutnost« (Sense), saj je bila oblikovana namensko za pametno uro Huawei WATCH GT 3 Pro. Zbirka uteleša vrsto čustev, ki bodo pritegnila raznolike občutke za slog in okus uporabnikov. Stavi namreč na zbliževanju »tehnologije, umetnosti in brezčasnosti« ter ponovno odkriva številčnice polne podrobnosti in klasičnega videza tradicionalnih ur.digitalne številčnice Huawei

Za večjo različico nove pametne ure, katere ohišje je iz titana, sta primerni zbirki »Vanguard Knight«, ki kreativno združuje mehanske podobe z rimskimi številkami ali »Mechanical Mystery« s prikazom tehnične kompleksnosti strojev za vse, ki uživate v prefinjenem in okusnem dizajnu.

digitalne številčnice Huawei digitalne številčnice Huawei

Manjša ura s keramičnim ohišjem izžareva ženstvenost in vključuje klasične oblikovalske elemente vzhoda in zahoda, da bi z novim oblikovalskim jezikom interpretirala drugačno estetiko. Digitalne številčnice zbrane v zbirki »Večnost« (Eternity) združujejo nebesna telesa in rimske številke s srebrno ali safirno modro prevladujočo barvo. Zbirka »Fantomske lunine faze« (Moon Phase Phantom) medtem izžareva skrivnostnost in veličastnost spreminjanja luninih faz na nočnem nebu. Te digitalne številčnice zato dajejo razkošen občutek za slog in prefinjenost.

Navdih za ustvarjalce in oblikovalce

Huawei je zavezan vlaganju v mlade talente in ustvarjalnost, zato je sodeloval z Evropskim inštitutom za oblikovanje (IED), da bi s skupnimi močmi oblikovali digitalne številčnice za nove pametne ure Huawei WATCH GT 3 Pro. V projektu »HUAWEI Art in Your Pocket« je sodelovalo 15 študentov, da bi ustvarili 30 unikatnih digitalnih številčnic na podlagi glavnih modnih trendov za pomlad in poletje 2022. Na podlagi različnih interpretacij tematike so uporabili različne tehnike, kot so tridimenzionalne podobe, ilustracija in grafika. Digitalne številčnice študentov pod vodstvom mentorice Benedette Spreafico prikazujejo povezavo med oblikovanjem in tehnologijo ter uporabnikom pomagajo, da se lažje izrazijo. Pobude, kot je ta, nas spominjajo, kako tesno je ustvarjalnost povezana s tehnološkimi inovacijami. Huawei podpira tudi številne lokalne oblikovalce digitalnih številčnic po vseh Evropi, kot je na primer berlinski oblikovalski studio »Styles4you«

Huawei si je vedno prizadeval raziskati estetiko in umetnost v tehnologiji. Verjamejo namreč, da lahko uporabniki z inovativnim pristopom k oblikovanju izdelkov in funkcionalnosti programske opreme občutijo vrhunsko kakovost izdelave, ne glede za katero uro Huawei se odločijo.

Cene in dostopnost

Digitalne številčnice v zbirki »Čutnost« (Sense) so na voljo po ekskluzivni ceni 1,99 € (z izjemo nekaterih) do 19. junija v razdelku aplikacije Zdravje. Po tem datumu bodo cene med 3,99 in 9,99 €. V zbirki IED (kreacije študentov) je pet številčnic brezplačnih medtem ko so cene za druge različne.

Povezan ekosistem naprav

Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije WATCH GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei WATCH GT Runner.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.