Vsestranskost multifunkcijskih naprav je glavna prednost

copier, inside, toner

Multifunkcijske naprave so najbolj enostaven trik za zmanjšanje količine naprav, ki jih imamo v pisarnah in na delovnih mestih. Tiskanje, kopiranje, faksiranje in skeniranje še nikoli ni bilo tako enostavno. Multifunkcijske naprave so tiste, ki olajšajo delo z možnostjo opravljanja več opravil hkrati, kar pove že samo ime. Da pa bo nakup in izbira te naprave potekala lahkotno in enostavno, smo pripravili vodič po vsestranskostih le teh.

Vse v enem oziroma multifunkcijska naprava

Deklica za vse, vse v enem ali multifunkcijska naprava. Že s samim nazivom je jasna glavna prednost tega pripomočka, ki olajša delo. V eni napravi so združeni skenerji, tiskalniki in fotokopirni stroji, kar pomeni enostavno uporabo in zmanjšanje količine računalniških pripomočkov. V skladu s tem pa pomeni tudi ohranitev vseh funkcij in njihovo nadgradnjo v mnogih primerih.

Zmogljivost, funkcionalnost in enostavnost multifunkcijskih naprav

Četudi gre za multifunkcijsko napravo, to še zdaleč ne pomeni, da se izgubi zmogljivost ene izmed njih. Ravno obratno, saj je funkcionalnost tista, ki je zdaj na prvem mestu in pomeni skrajšanje časa določenega opravila. Ob tem pa multifunkcijska naprava pomeni manj zavzetega prostora, manj kablov, sprejemljive cene in nekaj, kar se ne da nikoli prehvaliti – enostavna uporaba.

office, printer, hardware
Foto: jarmoluk iz Pixabay

Favorita multifunkcijskih naprav

S pomočjo Secop d.o.o. sta pred tabo dva izmed mnogih favoritov pri multifunkcijskih napravah, ki bosta navdušila vsakogar. Kaj ponujata in zakaj bi jih izbral?

SPC 260/262

  • barvni laserski mrežni tiskalnik, fotokopirni stroj in mrežni optični čitalnik
  • izpisuje s hitrostjo 21 barvnih in ČB strani na minuto ter od formata A6 do A4
  • dvostransko tiskanje in kopiranje, podajalec originalov in ročni podajalec posameznih listov
  • mrežni priključek, USB 2.0, Wi-Fi
  • osnovna zaloga papirja – 250 papirjev v predalu

MPC 307 / MPC 407 ZSPF

  • barvni laserski mrežni tiskalnik, fotokopirni stroj in mrežni optični čitalnik
  • izpisuje s hitrostjo 30 barvnih in 40 ČB strani na minuto ter od formata A6 do A4
  • dvostransko tiskanje in kopiranje, podajalec in obračalec originalov
  • mrežni priključek, USB 2.0
  • osnovna zaloga papirja – 250 listov v predalu

Za več ponudbe multifunkcijskih naprav skoči na spletno stran podjetja Secop d.o.o. in si oglej ostale favorite. Če si se odločil za izbiro in nakup multifuncijske naprave, ti bodo strokovnjaki z veseljem pomagali in te usmerili k pravemu izdelku. Najboljši in najboljše le pri Secop d.o.o.

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekBogat nabor digitalnih številčnic
Naslednji članekZačenja se osrednji del mature

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.