Brezplačna zaščita zaslona pametne ure Huawei Watch GT 3

Če boste do 7. januarja 2022 kupili vrhunsko pametno uro Huawei Watch GT 3, boste lahko celo leto brezskrbno uživali v zaščiti zaslona.

Najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 3 navdušuje v zasnovi in estetiki. Spominja na tradicionalne ročne ure, pohvali se lahko z 2-tedensko avtonomijo baterije in vključuje obsežne nadgradnje strojne in programske opreme. Kot takšna nudi vsestransko spremljanje zdravja in prilagojeno, na znanstvenih osnovah podkrepljeno, beleženje športnih dejavnosti. S tem spodbuja, da bolje skrbimo za zdravje in spoznavamo različne športne discipline, da bi lažje našli aktivnost, ki nam najbolj ustreza.

V primerjavi s prejšnjo generacijo 1,3-palčnih zaslonov so bili novi nadgrajeni tako v površini kot ločljivosti. Izjemno čisto prozorno 3D-ukrivljeno steklo medtem zagotavlja popolno vizualno izkušnjo. Vse pomembne informacije so zato čitljive in opazne takoj, ko dvignete zapestje. Da bi nudili večje možnosti poosebljanja, je za prenos na voljo kar 10 tisočih digitalnih številčnic. Kot vsaka pametna ura se čudovit zaslon v skrajnem primeru lahko poškoduje, zato se je Huawei odločil za posnemanja vredno ponudbo. Če se med 12-mesečnim obdobjem jamstva poškoduje zaradi trka, padca ali pritiska, lahko enkrat brezplačno in brez dodatnih stroškov zamenjate originalni sklop zaslona. Jamstvo ne velja v primeru, da je bila ura dlje časa potopljena, če je upognjena, ste jo poskušali razstaviti oziroma popraviti, ali je na steklu le nekaj prask. Ponudba brezplačnega jamstva zaščite zaslona je veljavna po uspešni registraciji na spletni strani ali v aplikaciji Zdravje.

Brezplačna 12-mesečna zaščita zaslona bo začela veljati po uspešni registraciji. Nato jo lahko poiščete v aplikaciji My Huawei App -> Podpora -> Hitre storitve -> Ugodnosti ali na uradni spletni strani https://consumer.huawei.com/si/support/warranty-query/

Nove naprave Huawei

V Sloveniji se je sicer začela prodaja prenosnega računalnika Huawei MateBook 14s. Huaweiev ekosistem pa dopolnjujeta še nova pametna telefona Huawei nova 9 in Huawei nova 8i ter velik ukrivljen monitor Huawei MateView GT, ki ga odlikujejo sodoben videz, nesporna kakovost, najnovejše tehnologije in zanesljivost.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.