Business Hive je nazaj!

Si upaš spopasti s konkretnimi poslovnimi izzivi, pokazati svojo iznajdljivost in kreativo ter razširiti svojo mrežo poznanstev?

Management Group letos organizira že 11. mednarodno tekmovanje Business Hive, kjer se lahko dokažeš in osvojiš lepo nagrado. Na dogodek ste vabljeni vsi študentje, tako domači kot tudi tuji iz različnih smeri, saj dogodek poteka v angleščini.

Gre za tridnevno case-solving tekmovanje, ki bo potekalo med 11. in 13. marcem 2022 v celoti na spletu. Na tekmovanju se 3- ali 4-članske skupine študentov soočijo z izzivi, ki jih pripravijo priznana slovenska podjetja. Udeleženci imajo malo manj kot 72 ur časa, da znotraj tima raziščejo, analizirajo in oblikujejo svojo rešitev. Poleg reševanja zapletenih primerov, bo vikend poln različnih aktivnosti in poučnih vsebin. Na koncu predstavniki podjetja izberejo skupine z najboljšimi rešitvami, ki so nagrajene z referenčnim pismom in denarno nagrado v višini 1000 €.

POZOR, zberi ekipo in se prijavi na Business Hive 2022. Prijave se odprejo 1. februarja 2022 ob 13. uri na spletni strani organizatorjev.

Več informacij o tekmovanju najdete na njihovi spletni strani ter Facebook strani.

O organizatorju Business Hive tekmovanja:

Združenje Management Group je neprofitna študentska organizacija s sedežem na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Že od leta 1994 povezuje študente različnih fakultet, ki si želijo v času študija pridobiti tudi praktične izkušnje na področju organizacije in vodenja projektov ter si zagotoviti uspešen vstop v poslovni svet.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekNič več denarnice! Z aplikacijo Curve lahko plačuješ brezstično
Naslednji članekRazbiti miti o metabolizmu
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.