Nič več denarnice! Z aplikacijo Curve lahko plačuješ brezstično

Pametni telefoni serije Huawei P50 so dobili možnost plačevanja prek podatkovnega vmesnika NFC, ki deluje v Sloveniji in je neodvisna od banke ali izdajatelja kartic.

Huawei je dodal enega od zadnjih manjkajočih delov v svoj ekosistem z aplikacijo, ki omogoča brezstično plačevanje NFC s pametnimi telefoni Huawei P50 oziroma vsemi napravami z mobilnimi storitvami HMS. Aplikacija Curve deluje s katerokoli banko ali izdajateljem kartic ne glede na lokacijo uporabnika, na voljo pa je v državah srednje in vzhodne Evrope ter Skandinavije.

Z vnosom debetnih, kreditnih in kartic zvestobe v aplikacijo Curve, si je dovolj zapomniti eno samo številko PIN, da jih lahko uporabite. Poleg tega bo ponudila promocijska vračila denarja od nekaj sto partnerskih podjetij in zagotavlja vseobsegajoči pogled na porabo. Pri tem ji težave ne povzročajo niti različne valute.

»Ne bi moglo biti bolj preprosto od brezstičnega plačevanja s pametnim telefonom. Zato smo uporabnikom ponudili preverjeno varno, preprosto za rabo in funkcionalno rešitev za mobilno plačevanje, ki je agnostična za banke in izdajatelje kartic ter zaradi tega popolna za naše uporabnike razpršene v toliko različnih državah Evrope,« je dejal Derek Yu, predsednik podjetja Huawei Consumer BG za Srednjo in Vzhodno Evropo, Skandinavijo, Kanado ter Turčijo. »Aplikacija je še posebej odlična novica za uporabnike serije Huawei P50, saj lahko svoj telefon takoj uporabijo za brezstična plačevanja prek vmesnika NFC

Aplikacija Curve nudi nekaj izjemno uporabnih funkcij. Ena izmed njih je 90 dni časa, da spremenite kartico, če ste se med plačevanjem zmotili in izbrali napačno. Zna tudi samodejno zamenjati kartico v primeru, da na izbrani ni dovolj sredstev in preprečiti morebitno zadrego kupca.

Uporaba brezstičnega plačevanja NFC na pametnih telefonih serije P50 in drugih z mobilnimi storitvami HMS, ki imajo omenjeni podatkovni vmesnik, ni omejena s številom debetnih in drugih kartic, ki jih lahko uporabnik doda v račun Curve. Aplikacija nadalje zagotavlja razčlenitev porabe, prikazuje povezana bančna stanja in na ta način pomaga učinkoviteje nadzirati stroške.

Bogat ekosistem naprav

Huawei je sicer serijo telefonov P50, ki jo sestavljata Huawei P50 Pro in P50 Pocket, nedavno predstavil v Sloveniji. Telefona se tako pridružujeta širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej sta tu telefona srednjega cenovnega razreda Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, tema pa sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT ter prihajajoče slušalke FreeBuds Lipstick, ki so tudi odličen modni dodatek.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.