Čas je za martinovanje!

V Ljubljani se bosta v novembru odvili dve pomembni vinsko-kulinarični zgodbi. Prva, Ljubljanska vinska pot, bo po ulicah in trgih stare Ljubljane potekala že jutri, Slovenski festival vin pa bo polnil Cankarjev dom 14. in 15. novembra.

Ljubljanska vinska pot, 9. november – Martinovanje

Spet se bliža najlepši čas v letu, ko se mošt spremeni v vino in na ulicah starega mestnega jedra najlepše prestolnice na svetu prevlada veselje, žlahtna kapljica, okusi domače kulinarike in vsa vina Slovenije! Pridruži se pravemu vinskemu doživetju, kjer se vsako leto predstavi več kot 90 vinarjev iz vseh slovenskih vinorodnih dežel. Ob tej priložnosti se bo na prireditvi lahko okušalo med več kot 450 različnimi vinskimi vzorci, z obiskom pa bo dogodek počastila tudi Vinska kraljica Slovenije.

Več o dogajanju in sodelujočih na spletni strani Ljubljanske vinske potiFacebook in Instagram profilu.

Slovenski festival vin

Okusi žlahten utrip Slovenije na že 22. Slovenskem festivalu vin, ki bo 14. in 15. novembra potekal v Cankarjevem domu. Na 22. Slovenskem festivalu vin bo sodelujočih več kot 150 domačih in tujih vinarjev, na voljo za okušanje pa bo kar več kot 500 različnih vinskih vzorcev. Glavni cilj Slovenskega festivala vin še vedno ostaja promocija domačih vin, tako pri ljubiteljih žlahtne kapljice, kot tudi pri strokovni javnosti. Festival pa se bo letos okrepil še na kulinaričnem področju, tako, da bo dogodek prava vinsko-kulinarična fantazija.

Več o dogajanju in sodelujočih najdeš tudi na spletni strani Slovenskega festivala vin, Facebook in Instagram profilu.

Tudi veganska kulinarika!

Letos bo Slovenski festival vin naredil korak naprej in s sabo vzel tudi izkušene veganske kulinarike iz Kuche, ki je trenutno ena izmed najboljših veganskih restvracij v Evropi. V okviru Slovenskega festivala vin pa bodo potekale tudi številne vodene delavnice s priznanimi someljeji, zato pohiti s prijavo!

ŠTUDENTSKE VSTOPNICE: Študentske vstopnice (ob predložitvi veljavne študentske izkaznice) bodo na voljo na blagajnah Slovenskega festivala vin po ugodnejši ceni 15 EUR (redna cena 30 EUR, DDV vključen).

Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekMartinovo: več kot praznik vina in dobre hrane
Naslednji članekJugovzhodno Avstalijo spet zavzeli močni požari
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.