Čas je za nove začetke ‒ tudi v energetskem podjetništvu

Ljubljana, 9. 1. 2018 ‒ Med 23. in 24. februarjem 2018 medijska hiša Montel Energetika.NET ob podpori mednarodne organizacije WorldChicago v Lukovici pri Domžalah organizira brezplačno delavnico o komuniciranju novih rešitev, inovacij in ustanovitvi novega (energetskega) podjetja. Vabi vse mlade, ne glede na izobrazbo ali smer študija. Zainteresirani se lahko prijavijo do 16. februarja.

Kar današnji družbi predstavlja izziv, je lahko za ambiciozne in zvedave predvsem nova priložnost ‒ za osebnostno ali karierno rast. V energetiki izzivov ne manjka, zdi se celo, da jih je vse več, s tem pa tudi povpraševanja po novih inovativnih rešitvah. Pot od ideje do realizacije se zdi težavna, še zlasti tistim, ki jim manjka ustreznih znanj in izkušenj. Spodbude v obliki izobraževanj in delavnic so zato več kot dobrodošle, a na mladih je, da ponujene priložnosti izkoristijo. Trenutno potekajo prijave na brezplačno delavnico ‘Zaženi svoj (energetski) startup!’, ki jo organizira medijska hiša Montel Energetika.NET ob podpori organizacije WorldChicago med 23. in 24. februarjem 2018 v Srečni hiši v Lukovici pri Domžalah.

Prepričani, da si lahko v energetiki ne glede na izobrazbo ali smer študija vsakdo ustvari kariero, so organizatorji v program vključili širok nabor uporabnih vsebin s področja komuniciranja novih rešitev, inovacij in ustanovitve novega podjetja. Udeležencem bodo znanja iz prve roke podajali glavna urednica in direktorica Montela Energetike.NET Alenka Žumbar Klopčič, direktorica ABC pospeševalnika Urška Jež ter eden od ustanoviteljev uspešnega energetskega start-upa DS Meritve Dejan Lešnik, prvi dan delavnice pa bodo mladi lahko pokramljali tudi s potencialnimi (energetskimi) investitorji.

Izobrazba in smer študija nista pogoj za prijavo, kandidati in kandidatke imajo lahko tako inženirsko kot družboslovno ozadje, a prednost pri izboru bodo imeli predvsem tisti, ki bodo ob prijavi s CV-jem in motivacijskim pismom izkazali visoko mero vztrajnosti in motiviranosti za sodelovanje ter navdušili s svojo kreativnostjo. Zainteresirani mladi se lahko prijavijo do 16. februarja 2018 preko e-maila urednica@energetika.net, o izboru pa bodo obveščeni do 19. februarja.

Program delavnice je objavljen na spletnem portalu www.energetika.net/en-dogodki/ in Facebook profilu Montela Energetike.NET, za dodatna vprašanja pa je organizator na voljo tudi po e-mailu: jasna.kofol@energetika.net.


Montel Energetika.NET je vodilna medijsko-založniška hiša in izstopajoči organizator dogodkov na področju energetike in ekologije v Sloveniji in jugovzhodni Evropi, ki se ponaša s široko partnersko mrežo v celotni regiji in širše ter s poglobljenimi znanji na področju marketinga in delovanja medijev v energetiki. Kot organizator delavnice si pridružuje pravico do spremembe programa. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.