PREDSTAVLJA SE: Visokošolski zavod Fizioterapevtika

Kako bi se predstavili?

Visokošolski zavod Fizioterapevtika je akreditirana zasebna, mednarodno orientirana izobraževalna institucija, ki se tako v pedagoškem kot tudi v znanstvenoraziskovalnem delu prvenstveno ukvarja s fizioterapijo ter pedagoško, znanstveno in strokovno tematiko, potrebno za izobraževanje bodočih fizioterapevtov, hkrati pa skrbi tudi za vseživljenjsko izobraževanje zaposlenih fizioterapevtov in drugih sodelavcev v zdravstvenih ekipah. Visokošolski zavod Fizioterapevtika s kakovostnim programom izobraževanja in raziskovanja usposablja odlične  kadre za prevzemanje zahtevnih nalog in dela na področju fizioterapije.

 

Katere so prednosti študija na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika?

Z odločitvijo za študij fizioterapije se študenti podajo na pot, ki jih pripelje do kakovostne izobrazbe in vrhunske usposobljenosti za delo. Prehojena pot je polna osebnostne rasti, premagovanja izzivov in uživanja v sadovih svojega truda ter novih izkušenj in spoznanj. Na poti do končne izobrazbe pa študenti niso sami, ampak jih na vsakem koraku spremljajo izkušeni profesorji in mentorji, ki jim znajo pomagati in jih pripraviti na izzive, s katerimi se bodo srečevali tako v svojem poklicu, kot v zasebnem življenju.

 

Z visokošolskim študijskim programom fizioterapije usposabljajo študente tako, da znajo prenesti teoretična znanja v prakso, jih med seboj povezovati in dopolnjevati. Študenti se sproti seznanjajo z vsebino posameznega predmeta na seminarjih ter seminarskih in laboratorijskih vajah, s svojim lastnim delom pa poglabljajo, razumejo in znajo pridobljeno znanje uporabiti tudi v praksi. Cilji, ki jim pri svojem delu sledijo, pa so naravnani na visoko kakovost učnih izidov študentov, k čemur prispevajo vsi vpleteni v učni proces.  

 

Katere novosti ste vpeljali nazadnje in kaj pripravljate?

Z letošnjim študijskim letom zaključuje študij prva generacija fizioterapevtov, to pa je bila tudi spodbuda za pripravo 2. stopenjskega študijskega programa, ki je trenutno v postopku akreditacije pri NAKVIS. Nov program je usmerjen na področje manualne terapije in spremlja razvoj fizioterapevtske stroke v svetu, z njim pa, kot pravijo, želijo neposredno prispevati k dvigu kakovosti slovenskega zdravstva.

Fizioterapevtika, visokošolski zavod

Slovenska cesta 58, 1000 Ljubljana

+386 (0)1 361 20 55 / GSM 040 888 870

tajnistvo@fizioterapevtika.si

www.fizioterapevtika.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.