Čas je za zipline v največjem zipline parku v Evropi

Dne punci na ziplinu

Poletje je prav posebno obdobje za vse adrenalinske navdušence, saj toplo vreme in dolgi dnevi ponujajo neomejene priložnosti za športne doživljaje. Zipline je ena najbolj priljubljenih adrenalinskih izkustev, saj zanj ne rabiš biti ultra športnik, pač pa v njem lahko uživa čisto vsak.

Doseganje vrtoglavih hitrosti na res hudih višinah. To in še več lahko doživiš v kanjonu Učja, kamor te vabi največji zipline park v Evropi. Nate čaka deset jeklenic skupne dolžine več kot 4 kilometre. Bližajo se poletni meseci, ki so pravi za zipline, zato ne odlašaj in se prepusti adrenalinu.

Zipline Učja je največji zipline park v Evropi. Sestavlja ga kar deset jeklenic, ki so dolge med 250 in 600 metri in ki potekajo na višini do 250 m nad reko. Več kot dve uri lahko uživaš v fantastičnem razgledu in pravljično lepi neokrnjeni naravi, medtem ko drviš nad kanjonom Učja po jeklenici s hitrostjo do 60 km/h.

Edino, kar potrebuješ s seboj, sta dobra volja in primerna obutev, vse ostalo dobiš tam. Od čelade pa vse do rokavic. S tabo bo izkušena ekipa, ki ti bo povedala in pokazala čisto vse, kar rabiš vedeti o ziplinu. Preživi razburljiv dan na prostem s svojimi prijatelji ali z družino. Raziskuj svojo mejo adrenalina, a nadvse uživaj v zraku in razgledu.

Zipline je nekaj, kar mora v svojem življenju izkusiti čisto vsak.

Vse o ziplinu in drugih adrenalinskih doživetjih si lahko pogledaš na Soča rafting aktivnostih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.