Cel svet iz konoplje

Hannah Biz izdelki iz konoplje
Foto: on Hannah Biz

Že vse od leta 2005 je podjetje Hannah biz eden vodilnih proizvajalcev izdelkov iz konoplje v Sloveniji. Preko svojega delovanja prispeva k implementaciji načel trajnostnega gospodarjenja v slovenskem prostoru ter svojim kupcem ponuja ekološke proizvode, proizvedene v obratih z lastno tehnologijo in združevanjem različnih vej znanja konopljarstva. Predelovalni procesi so vključeni v nadzorni sistem z namenom zagotavljanja varnosti, kakovosti in ekološkosti proizvodov.

Različni izdelki iz konoplje
Foto: on Hannah Biz

Nobena rastlinska hrana se ne more primerjati s konopljinim semenom, ki je osrednja surovina pri proizvodnji konopljinih prehranskih izdelkov Hannah biz. Zaradi vsebnosti beljakovin, nenasičenih maščobnih kislin in vlaknin je konopljino seme priporočljivo uživati vsakodnevno, kot del zdrave in uravnotežene prehrane. Lepo vabljeni k ogledu video prikazov postopka luščenja semena, stiskanja olja, mletja konopljine moke in proteina ter sušenja konoplje.

Semena iz konoplje
Foto: on Hannah Biz

Podjetje je vključeno v postopke certifikacije procesov ekološke pridelave ter predelave kmetijskih pridelkov in živil, ki jih izvaja Inštitut za kontrolo in certifikacijo UM (IKC UM). Že vrsto let vzdržuje standarde, ki brezkompromisno kronajo naše poslanstvo še z vključenostjo v uradni preveritveni mehanizem. Več o podjetju in naših izdelkih si lahko preberete na naslednji povezavi: https://hannah-biz.si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.