Študentski prevoz združen s popusti in ugodnostmi po celem svetu

Pričetek novega študijskega leta se hitro približuje in zdaj je pravi čas za nakup subvencionirane študentske vozovnice IJPP. Da te kartice ne boš koristil le za prevoz do fakultete in domov, temveč tudi za bolj ugodno študentsko življenje, si lahko namesto klasične IJPP vozovnice priskrbiš kombinirano ISIC IJPP kartico, ki hkrati ponuja vrsto norih ugodnosti in popustov.

Vse v eni kartici!

Študentska izkaznica ISIC je nadgrajena z uporabo storitev IJPP in omogoča, da lahko z eno kartico uporabljaš mestni, medkrajevni in železniški promet ter izposojo koles v sistemu Nomago Bikes, hkrati pa koristiš še številne ugodnosti in popuste. Z ISIC kartico imaš na voljo več kot 200 popustov v Sloveniji in več kot 150.000 ugodnosti po celem svetu! Začni uživati v neverjetnih doživetjih doma in po svetu.

Mlada punca na telefonu s vrečkami v rokah v mestu

Ugodnejše smučanje, fitnes in potovanja

Bi rad popestril svoj študentski vsakdan? Načrtuj svoje študijske aktivnosti vnaprej in poskrbi, da se boš za dobro opravljene izpite tudi nagradil. Med tednom si lahko privoščiš bowling, svojo boljšo polovico odpelješ v kino, pozimi se podaš na smučanje, spomladi odletiš na Islandijo, poleti pa uživaš v adrenalinskem doživetju na zip-linu ali raftanju s prijatelji. In kar je najboljše pri temu – vse to si lahko privoščiš po ugodnejši ceni. Študentska izkaznica ISIC IJPP ti nudi prihranke pri smučarskih kartah, kopanju v toplicah, kino vstopnicah, prevozih na letališče, potovanjih, muzejih, hostlih, obiskih restavracij in še vrsto drugih ugodnosti doma in po svetu.

Do ISIC IJPP enostavno in brez čakanja v vrsti

Svojo ISIC IJPP izkaznico si lahko naročiš kar preko spleta, brez nepotrebnega čakanja v vrstah, preko mobilne aplikacije Nomago ali osebno v Nomago Travel poslovalnici v Ljubljani. Postopek pridobitve kartice je povsem enostaven. Obišči spletno stran, ki te po korakih vodi do tvoje ISIC IJPP izkaznice in vstopnice za še boljši in ugodnejši študentski lajf.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.