Desetletje smeha, desetletje govorečega Toma

10 let govorečega mačka Toma

Animirani maček, ki je na začetku zgolj šaljivo ponavljal vaše glasove in se je kasneje razvil v priljubljeno igralno in zabavno franšizo, je star deset let.

Govoreči maček oziroma v angleščini My Talking Tom je le ena uspešna zgodba podjetja Outfit7. Njihov uspeh pa je posledica inovacij in strateških partnerstev, med katerimi je visoko po pomembnosti partnerstvo s trgovino z mobilnimi aplikacijami Huawei AppGallery.

Desetletje stalnih nadgradenj

Aplikacija My Talking Tom iz leta 2013 je nadgradila Talking Tom Cat z uvedbo številnih novih funkcij. Kot dodatek pogovorom oziroma ponavljanju za vami ste od tedaj lahko simpatičnemu liku dejali priboljške, ga kopali in spravljali v posteljo ter izbirali med številnimi zabavnimi mini igrami v aplikaciji, ki so zabavale Toma ali pa vas. Zasnova je na ta način ponudila celovito izkušnjo in omogočila, da se z govorečim Tomom povežete na novi, veliko globlji ravni.

Po uspehu My Talking Tom je podjetje Outfit7 izdalo še več aplikacij z virtualnimi hišnimi ljubljenčki, kot so My Talking Angela, My Talking Hank, My Talking Tom Friends in My Talking Tom 2, franšizo pa razširilo tudi na priljubljene igre, kot sta Talking Tom Gold Run in Talking Tom Hero Dash. Vseh skupaj jih je že več kot dvajset, franšiza pa je pritegnila 470 milijonov aktivnih mesečnih uporabnikov in dosegla več kot zavidljivih 21 milijard prenosov.

Govoreči maček ni edina uspešna zgodba

Podjetje Outfit7 se je tudi zunaj franšize Talking Tom & Friends izkazalo kot vsestranski razvijalec. Okuse najrazličnejših igralcev po vsem svetu so zadovoljili še s priložnostnim reševanjem ugank v igri Jigty Jigsaw Puzzles ter s srednje zahtevnim strateškim igranjem vlog v igri Mythic Legends.

Talking Tom in prijatelji

Uspeh podjetja Outfit7 pa ni le v njegovi sposobnosti ustvarjanja zanimivih iger in aplikacij. Izhaja iz predanosti krepitvi močnih povezav z globalno skupnostjo uporabnikov prek vplivnih partnerstev.

Partnerji imajo pomembno vlogo

Podjetje Outfit7 se zaveda pomena partnerstev, zato strateško sodeluje s platformami za distribucijo aplikacij, kot je trgovina AppGallery, da bi razširilo svoj doseg in obogatilo svojo ponudbo. AppGallery se je uveljavila kot ena od treh največjih trgovin z aplikacijami na svetu, saj je mesečno aktivnih 580 milijonov uporabnikov po vsem svetu. Družbi Outfit7 pa je omogočila, da je dosegla širše občinstvo, uporabnikom po vsem svetu pa je zagotovila nemoten dostop do razvijalčeve raznolike ponudbe iger in aplikacij.

Naziv najboljše alternativne trgovine z aplikacijami, ki ga je AppGallery prejela na dogodku Mobile Games Awards, je zgovoren dokaz o pravilnosti poslovne usmeritve. To pa je nenehno sodelovanje z vrhunskimi razvijalci iger, da bi uporabnikom ponudili dostop do priljubljenih aplikacij in ekskluzivnih promocij. Prav dostopnost je tisto, kar AppGallery razlikuje od preostale industrije in utrjuje njen položaj vodilne alternativne trgovine z aplikacijami v svetu mobilnih iger.

Govoreči maček je na voljo v trgovini AppGallery

Uporabniki naprav Huawei lahko v trgovini AppGallery uživajo v različnih igrah Talking Tom & Friends, pri čemer je najnovejša aplikacija My Talking Hank izšla aprila letos.

Zvrhan koš novosti

Huawei je sicer pred kratkim predstavil vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro, čudovita pametna telefona Huawei nova 11 Pro in Huawei nova 11i, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.