Tukaj seznam ponudnikov storitev za brezplačno pomoč po poplavah

Poplave 2023: Seznam ponudnikov storitev na Omisli.si, ki nudijo brezplačno pomoč.
Poplave 2023: Seznam ponudnikov storitev na Omisli.si, ki nudijo brezplačno pomoč. Foto: Hermann iz Pixabay

Nedavno poplavne nesreče so prizadele številne predele Slovenije, kar je pustilo za seboj uničenje in številne poškodbe. V času izrednih razmer se vsi trudimo najti načine, kako pomagati prizadetim. Pri Omisli.si so pripravili seznam izvajalcev, ki nudijo brezplačno pomoč ali storitve po znižani ceni pri obnovi.

Vsi našteti izvajalci in ponudniki storitev so pripravljeni nuditi brezplačno pomoč ali po znižani ceni.

Med storitvami, ki jih ponujajo, so gradbena, zemeljska, pleskarska dela, čiščenje, prezračevanje, stavbno in drugo pohištvo, urejanje okolice, torej širok spekter storitev, ki so potrebne pri obnovi po poplavah.

Poleg tega so na seznamu tudi ponudniki drugih storitev, kot so psihološko svetovanje, pravno svetovanje, arhitektura in celo priprava toplih obrokov.

Seznam izvajalcev in ponudnikov storitev se hitro in sproti dopolnjuje, zato ga je dobro preveriti večkrat.

Pomembno je, da se prizadeti čim prej obrnete na ponudnike storitev, saj je zaradi logistike na voljo omejeno število brezplačnih storitev.

Za vse, ki so jih prizadele poplave 2023 je to nedvomno težek čas, zato je zelo pohvalno in pomembno, da se mnogi izvajalci odzivajo na situacijo in nesebično ponujajo svojo pomoč in brezplačne storitve ali po znižani ceni.

To je lep primer solidarnosti in ponosni smo, da lahko predstavimo seznam izvajalcev, ki nudijo pomoč pri obnovi po poplavah. Upamo, da bo ta seznam olajšal situacijo prizadetim in da bomo skupaj uspeli obnoviti prizadete kraje čim prej!

Lokalni ponudniki, ki jim zaupamo.

Prejšnji članekKomentar: Troha zahteva aretacijo Janše in Goloba
Naslednji članekDesetletje smeha, desetletje govorečega Toma

Lokalni ponudniki, ki jim zaupamo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.