E-mobilnost z Eco strelo

Elektromobilnost ali krajše e-mobilnost v razvito družbo uvaja nov koncept urbane mobilnosti, koncept, ki temelji na zeleni energiji, zmanjševanju ogljičnega odtisa posameznika in družbe ter močno pripomore k energetski neodvisnosti.

Transport ustvari kar četrtino vseh toplogrednih plinov v Evropi, zato je prehod na transport s pomočjo zelene energije nujen, če želimo ohraniti in izboljšati kakovost našega življenja. V podjetju Sončni sistemi se že vrsto let ukvarjamo s proizvodnjo zelene energije, saj smo eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji pri postavitvi sončnih elektrarn. V letu 2017 pa smo ustanovili lastno blagovno znamko za e-mobilnost Eco strela, pod katero smo združili e-rolke, e-skiroje, e-kolesa, e-skuterje, v prihodnosti pa se nam pridružijo tudi e-avtomobili.

Zakaj električno kolo ali skuter?

Z e-vozili so stroški vožnje nižji, saj je električna energija cenejša od drugih pogonskih goriv. E-skuter Eco strela porabi samo 0,25 kWh/100 km, kar znese 30 centov/100 km. Stroški vzdrževanja so minimalni, saj e-skuter nima filtrov goriva, olja in zraka. Prav tako e-skuterji nimajo menjalnika, saj je prenos moči narejen neposredno na zadnje kolo, kar pripomore k temu, da je vožnja udobnejša in prijaznejša do okolja.

Udeleženci v prometu, ki se vsak dan vozijo na delo, v šolo, po opravkih ali kakšnih drugih obveznostih in pri tem obtičijo v prometu, si želijo alternative, ki bi njihovo pot olajšala. E-skuterji Eco strela ponujajo izjemno praktično rešitev. Z njimi se izognete gneči, ni vam treba iskati parkirišča, hkrati pa skrbite za čistejše okolje in svojo energetsko neodvisnost.

Na voljo so vam 4 različni modeli e-skuterjev, moči 1600–2400 W, ki si jih lahko ogledate na spletni strani www.soncni-sistemi.si.

Priložnost za vse študente!

V podjetju Sončni sistemi, d. o. o. vabimo vse študente, ki jih zanimajo energetska neodvisnost, e-mobilnost in sončne elektrarne, k sodelovanju pri trženju naših produktov. Vsem, ki bi sodelovali, ponujamo stimulativno plačilo, najboljšim pa po končanem študiju možnost zaposlitve v naši ekipi. Prijavite se Primožu Potočarju na e-naslov primoz.potocar@soncni-sistemi.si ali telefonsko številko 040 928 323.

Akcija: samo še danes 10 % popusta za naše bralce!

Če se zanimaš za električne skuterje, pokliči čim prej na 040 928 323, da si rezerviraš popust.

popust ekostrela

www.soncni-sistemi.com
info@soncni-sistemi.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.