Fajn ‘met super bančni račun in banko kar na telefonu

Punca v roki drži telefon

Novo študijsko leto je povezano s številnimi stroški, hkrati pa se odpirajo nove priložnosti za delo ob študiju, zato je ohranjanje pregleda nad osebnimi financami za vsakega odgovornega študenta nujno. Si predstavljaš, da svojo banko nosiš s seboj kar na svojem mobilnem telefonu? Dejansko sta mobilni telefon in povezava s spletom tudi vse, kar potrebuješ, da v izjemno kratkem času na daljavo odpreš svoj nov bančni račun, za katerega mesečno ne plačaš nadomestila za vodenje računa, na voljo ti je torej povsem brezplačno. In potem so spremljanje prihodkov, plačevanje položnic, nakupi na spletu, varčevanje za večje nakupe ali potovanja vedno oddaljeni samo nekaj klikov. Sodi vse našteto med tvoje najpogostejše bančne opravke? Potem se strinjaš, da je fajn ‘met super Bančni račun študenta Nove KBM.

A gremo lepo po vrsti. Najprej si na telefon prenesi aplikacijo mBank@Net, nato odpri aplikacijo in odpri račun v 10 minutah kar na daljavo. Sledi korakom, pripravi potrdilo o šolanju, vnesi potrebne podatke in izberi račun za mlade. Takoj že lahko pričneš uporabljati najboljšo spletno in mobilno banko v Sloveniji. Čez nekaj dni ti na tvoj naslov pošljemo še debetno kartico Visa. Če že imaš odprt račun pri Novi KBM, postani še bolj neodvisen in si aktiviraj spletno in mobilno banko na daljavo – postopek traja le 1 minuto.

Najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji že tri leta zaporedBank@Net in mBank@Net ti omogočata najboljši pregled nad financami. Hkrati sta tudi zakladnici tvojih podatkov. Če na primer pozabiš PIN številko svoje kartice, jo lahko kadar koli preveriš v spletni ali mobilni banki. Če rad nakupuješ na spletu, ti bosta v pomoč tudi prikaz kode CVV in številke kartice.

Z debetno kartico Visa lahko opravljaš brezplačne dvige gotovine na bankomatih Nove KBM, ki ima vzpostavljeno široko mrežo bankomatov po vsej Sloveniji, prav tako pa kot edina banka v Sloveniji omogoča brezplačne dvige gotovine tudi na vseh poštah. Če slučajno v tvoji bližini ne bi bilo bankomata Nove KBM, ti račun za mlade omogoča 5 brezplačnih dvigov v evrih mesečno na bankomatih drugih bank v Sloveniji in v EU. Vse bankomate Nove KBM lahko najdeš tudi v mBank@Netu. S kartico lahko tudi preprosto plačuješ na spletu.

Da boš lahko varno potrdil vse spletne nakupe, si brezplačno prenesi mobilno denarnico mDenarnic@, s katero lahko enostavno opravljaš tudi brezstična plačila z debetno kartico Visa, ki jo naložiš v aplikacijo. V mDenarnic@ najdeš tudi Flik, s katerim preprosto nakazuješ ali prejemaš plačila, tudi če nimaš številke računa svojega prijatelja, saj zadostuje že njegova telefonska številka ali elektronski naslov. Flik deluje med strankami različnih slovenskih bank 24 ur na dan, vseh 7 dni v tednu in denar bo na bančnem računu že v nekaj sekundah – tudi zunaj delovnega časa banke.

Z najboljšimi in večkrat nagrajenimi aplikacijami Nove KBM imaš svoje finance pod nadzorom kar s svojim pametnim telefonom. Podrobnosti o ponudbi Nove KBM za mlade lahko najdeš na https://www.nkbm.si/racun-studenta.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.