Iščeš službo? Izberi Geotehnologijo!

Oddelek za geotehnologijo in rudarstvo (OGR) izvaja študij, ki domačim in tujim diplomantom po končanem šolanju omogoča veliko možnosti za zaposlitev doma in v tujini. Naravoslovne in inženirske vede o Zemlji sodijo med geotehnološke stroke in so na Univerzi v Ljubljani prisotne že več kot 90 let.

Poznavanje procesov pod površjem Zemlje in poznavanje tehnologij, s katerimi te procese obvladujemo, je mikaven izziv za tiste mlade ljudi, ki si poleg tehnološko obarvanega poklica želijo, ali upajo, stopiti na področja dela, ki od njih zahtevajo tudi kanček avanturizma. Zaradi specifičnosti poklica, se izobraževalni proces odvija v majhnih skupinah, ki redko presežejo število 20 študentov. Izobraževanje poteka v moderno opremljenih učilnicah, laboratorijih in na terenu. Študij diplomantom, ki obiskujejo univerzitetni program, omogoča pridobitev naziva (UN) dipl. inž. geotehnologije in rudarstva, diplomanti, ki so predhodno opravili poklicno maturo pa lahko na visokošolskem strokovnem programu pridobijo naziv (VS) dipl. inž. geotehnologije in rudarstva. 

Po pridobljeni diplomi, na enem od prejšnjih programov, je za znanja željne organiziran magistrski študij Geotehnologije, ki študentom podeli naziv mag. inž. geotehnologije. Kot zanimivost velja omeniti močno vpetost študijskih programov OGR v mednarodno okolje, ki domačim študentom omogoča izvajanje dela pedagoških obveznosti v tujini, tujim pa v Sloveniji. Na OGR so tudi prepričani, da vsak študent potrebuje tudi prakso, zato je v okviru izobraževanja organizirana praksa v domačih in tujih podjetjih, ki mnogo krat študentom omogočajo prvi stik pri iskanju zaposlitve. Če ocenjuješ, da je možnost zaposlitve doma in v tujini (Avstralija, Kanada, Norveška, J..Afrika, ZDA…) ter pestra narava poklica dovolj velik motiv za študij, se 14. in 15.2.2014 oglasi na OGR.

Kontaktirajte nas:

Univerza v Ljubljani
Naravoslovnotehniška fakulteta
Oddelek za geotehnologijo in rudarstvo
Aškerčeva 12

1000, Ljubljana


Tajništvo: +386 1 470 4610,
 nives.vukic@ntf.uni-lj.si
Faks: +386 1 252 4105


Predstojnik Oddelka za geotehnologijo in rudarstvo:
doc.dr. Goran Vižintin, 
goran.vizintin@guest.arnes.si
Namestnik predstojnika OGR:

doc.dr. Željko Vukelić,
 zeljko.vukelic@ntf.uni-lj.si 


Obiščite našo spletno stran!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.