Gostišče Stari Hrast z modernim pridihom ponuja tradicijo

Gostišče Stari Hrast
Gostišče Stari Hrast

V senci starodavnega hrasta v osrčju Prlekije se nahaja Stari hrast. Gostišče z butično nastanitvijo, odlično kulinariko in vrhunskimi vini. Po dnevu polnem aktivnosti in okušanja lokalnih dobrot se spočijte v prijetnih, svetlih in udobnih sobah.

Stari Hrast združuje moderne trende in pristne dobrote

V gostišču Stari Hrast bodo poskrbeli, da zadovoljijo vašo dušo in telo. Najboljša hrana je pripravljena s srcem in srce naše kuhinje je mama Angela, ki vas bo razvajala z izvrstnimi pristnimi prleškimi dobrotami s pridihom modernih gastronomskih trendov.

Iz njihovih vinogradov prihajajo vina vrhunske kakovosti, ki jih skrbno negujejo v kleti pod starodavnimi koreninami starega hrasta. Poskusite šipon, laški rizling, renski rizling, sauvignon, muškat otonel in traminec. Zagotovo vas bo očaral njihov nagrajen suhi rose z lahkotnostjo in svežino, ki nosi v sebi pristne arome prleške pokrajine in goric.

Obratovalni čas gostišča Stari Hrast

  • Torek-petek: 7.00-20.00
  • Sobota: 7.00-21.00
  • Nedelja: 8.00-18.00
  • Ponedeljek: zaprto

O gostišču Stari Hrast

Gostišče Stari hrast temelji na dolgi družinski tradiciji pristnega prleškega gostoljubja. Tako vam gostoljubje v gostišču Stari hrast danes ponuja že 4 generacija Pihlarjev. Stara domačija je bila tu že leta 1900 in na tej domačiji je pradedek Ferdinand odprl prvo gostilno in trgovino. Po 2. sv. vojni je z dejavnostjo nadaljeval dedek Ferdinand. Z babico sta vodila gostilno in trgovino vse do šestdesetih let, ko sta bila zaradi preobilice dela prisiljena gostilno zapreti. Kljub temu, da sta ohranila le trgovino, sta s srcem ostala gostilničarja in to poslanstvo prenesla na najmlajšega od petih otrok-Marjana.

Oče je, s spoštovanjem do prednikov in ob podpori naše mame Angele, v veliko veselje družine ponovno odprl gostilno. Mama Angela je svoje kuharske veščine izkoristila v kuhinji, oče Marjan pa se je posvetil vinogradom in kletarstvu. Tako sta skupaj skrbela za zadovoljstvo gostov in v družinsko dejavnost vpeljala otroke. Zaradi želje gostov po daljšem bivanju v sproščenem prlešekm okolju, smo našo ponudbo kmalu razširili še s prenočišči. V senci starega hrasta vam danes v gostišču nudimo odlična hišna vina, vrhunsko kulinariko in udobne sobe.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekVse o kondomih
Naslednji članekGostilna Palaska s čudovitim razgledom in hrano
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.