Grozljiv podatek! Toliko let se v naravi razgrajujejo klasične plenice

Back view of cute baby in dry soft diaper on white bed, closeup. Space for text
Foto: Liudmila Chernetska iz iStock

Med previjanjem vašega malčka ste se verjetno večkrat vprašali, kako resnična je priljubljena primerjava gladko kot dojenčkova ritka. Kljub temu da zveni prikupno, izkušnje pogosto pokažejo drugače. Izpuščaji zaradi glivic, potenja ali alergij so pogosti, prav tako skrbi, ki jih ti prinesejo. Še posebej v toplejših mesecih je zato nujno izbrati prave pleničke, ki bodo zaščitile občutljivo kožo vašega dojenčka. Pleničke Kit&Kin, nastale pod rokami Emme Bunton, nekdanje članice skupine Spice Girls, in Christopherja Moneya, izkušenega strokovnjaka za razvoj izdelkov, so razvite z ozirom na zdravje vaših najmlajših in naravo.

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nežnost, potrjena s strani strokovnjakov

Pleničke Kit & Kin so izdelane brez klora in drugih škodljivih kemikalij, kar zagotavlja, da otroška koža ostane zdrava in brez draženj. S svojim antialergijskim delovanjem in dermatološkimi potrdili so te pleničke idealna izbira za najbolj občutljivo kožo.

Inovacija za udobje in svežino

S patentirano tehnologijo kanalov za enakomerno porazdelitev tekočine, Kit & Kin pleničke preprečujejo povešanje in ohranjajo do 12 ur suhosti. To je še posebej pomembno v vročih mesecih. Vpojno jedro pleničk, izdelano predvsem iz koruznega škroba in lesne celuloze, je naravno in vsebuje minimalno kemikalij, kar dodatno zmanjšuje tveganje za kožne draženje.

2

Ekološka zavezanost in trajnost

Razgradnja običajne plenice lahko traja do 500 let. V nasprotju s tem so pleničke Kit & Kin izdelane iz trajnostnih materialov in so večinoma biološko razgradljive v 5-6 letih. Proizvedene so v ogljično nevtralni tovarni in pakirane v embalaži iz recikliranega papirja. Blagovna znamka prav tako prispeva k ohranjanju deževnih gozdov, kar še dodatno poudarja njihovo zavezanost okolju.

Rešitve za poletne dni

Višje poletne temperature lahko otežijo shranjevanje uporabljenih plenic. Koš za plenice Sangenic, ki uporablja okolju prijazne kasete iz reciklirane plastike in biološko razgradljivi antibakterijski film iz sladkornega trsa, zagotavlja, da bo vaš dom ostal svež in čist.

Za nakup pleničk Kit & Kin obiščite trgovine Baby Center ali njihovo spletno trgovino. Za najnovejše informacije in nasvete o izdelkih lahko sledite tudi Kit & Kin Instagram profilu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.