Honor Play globalni igričarski industriji sporoča »Game On«!

Nov Honor Play je prvi, ki bo prinesel čudovito hitro mobilno igralno in zabavno doživetje, ki so si ga navdušenci nad igrami vedno želeli.

Honor je danes lansiral Honor Play, ki je prvi iz serije izdelkov, ki prinašajo revolucionarno hitro igralno in zabavno izkušnjo, na katere je čakala svetovna igričarska industrija. Honor Play je s tehnologijo grafične obdelave GPU Turbo prava zver, ki izpolnjuje zahteve mladih igralcev po kot strela hitri obdelavi grafike in podaljšani vzdržljivosti baterije.

Honor Play, ki dopolnjuje Honorjevo strategijo, mladim ponuja točno tisto, kar si resnično želijo od svojega pametnega telefona; izjemno neprekinjeno igralno in zabavno izkušnjo. Telefon ponuja igralno zmogljivosti brez primere in 24/7 doživetje zabave. Novi produkt igralcem iger in priložnostnim uporabnikom prinaša dve revolucionarni tehnologiji. Prva je Honorjev novi GPU Turbo, ki dramatično povečuje učinkovitost grafične obdelave in računanja, druga pa je napredna tehnologija AI Honor, ki revolucionira funkcijo kamere pametnega telefona.

Honor Play je »Game On« trenutek za industrijo, ki bo redefinirala mobilno igričarsko izkušnjo po dostopni ceni 349 evrov.

Vitek in subtilen vse kovinski model prihaja v različnih barvah za vse igralce: polnočno črna, mornarsko modra in ultravijolična ter posebna izdaja »Player Edition« v rdeči in črni barvi. Zasnova ohranja telo tipične 5,5-palčne zaslonske naprave, ki zagotavlja, da se udobno prilega v vašo roko in ima zaslon 19,5:9 brez robov.

Honor Play prihaja v različnih barvah.
Več barv za vse vrste gamerjov.

Z isto strastjo do hitrosti in zmogljivosti, Honor, e-blagovna znamka pametnih telefonov skupaj z Audiem proslavlja prihod Honor Play. Kot uradni partner Audi Sports R8 LMS Cup, z Audi R8, Honor Play združuje elegantno obliko in odlično zmogljivost. Oba, Audi R8 in Honor Play zagotavljata hitrost, ki presega meje domišljije. Tako kot Honor Play, je tudi Audi R8 LMS izredno hiter in zmogljiv. Njegov močan motor V10, kot je Honor’s GPU Turbo, je srce v središču zveri, ki je bila ustvarjena posebej za noro hitro hitrost in učinkovitost.

Eden najpametnejših telefonov tega stoletja bo na voljo od 1. septembra naprej na Mimovrste.com.

 

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Prejšnji članek10 razlogov za (pre)visok račun za elektriko
Naslednji članekVelika Nagrada Belgije: Vettel prekinil dominacijo Mercedesa v Spa-ju

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.