Honor razkril aplikacijo za slabovidne

Globalna blagovna znamka pametnih telefonov Honor, je predstavila PocketVision,  AI-aplikacijo, ki slabovidnim olajša branje in razkriva svojo strategijo za svoje internet stvari (IoT) Smart-Home izkušnje. Z najavo na konferenci o tehnologiji IFA 2019,  je del zaveze podjetja k ustvarjanju inovativnih tehnologij, ki bodo potrošnikom pomagale voditi bolj brezhibno, priročno in povezano življenje. HONOR-jev najpomembnejši pametni telefon Honor 20 Pro, je prejel tudi nove posodobitve z napovedjo nove barve – Iceland Frost in nadgradnjo programske opreme z avtomatskim prilagajanjem na ravni ISO, na podlagi okoljskih svetlobnih pogojev in razpoložljivost beta različice EMUI 10/Magic UI 3.0.[1]

»V Honor-ju smo se zavezali, da bomo tehnologijo izkoristili za družbeno dobro in opolnomočili posameznike, da vodijo bolj celostno in inteligentno življenje,« je dejal Sam Yuan, podpredsednik HONOR Europe. »Navdušeni smo, da bomo na Honor 20 in Honor 20 Pro lansirali PocketVision, ki bo slabovidnim omogočil bolj neodvisno življenje. Z okrepitvijo naših AI poverilnic se nadgrajeni Honor 20 Pro ponaša z novim modelom EMUI 10, ki bo poskrbel za lažjo inteligentno izkušnjo za digitalno angažirane, nova izdaja Iceland Frost pa bo zagotovo poskrbela, da bo vaš pametni telefon izstopal iz množice.«

Honor PocketVision: AI-enabled aplikacija za slabovidne osebe

Na konferenci IFA je Honor predstavil PocketVision – aplikacijo, ki izkorišča moč AI Honor 20 Pro in tehnologijo štirih kamer, da lažje pomaga prebrati dokumente, menije in drugo besedilo za slabovidne osebe. PocketVision ima tri ključne načine – Text-to-Speech, Zoom-Zoom, ki ga je razvilo družbeno podjetje Eyecoming in pionir z vrhunskimi tehnologijami Honor-ja, vključno z 48 MP glavno kamero Honor 20 Pro, 8 MP telefoto kamero in HiAI zmogljivostjo, ki jo poganja Kirin 980, in negativno sliko – za lažje branje ljudi. Za večjo ozaveščenost o ovirah, s katerimi se srečujejo slepi in slabovidni, je Honor sodeloval s kraljevim nacionalnim inštitutom slepih (RNIB), ki podpira osebe z okvaro vida. PocketVision lahko danes brezplačno prenesete v Huawei AppGallery in podpira angleški, portugalski, nemški, španski, italijanski in kitajski jezik.

Honor 20 Pro: Nova  barva in programska oprema

Honor je predstavil tudi novo barvo za Honor 20 Pro – Icelandic Frost, ki ga navdihuje veličastnost ledeniške lagune Jokulsarlon na Islandiji. Opremljena s prvim dinamičnim holografskim dizajnom na svetu, Honor 20 Pro Icelandic Frost ujame čudeže ledeniške lagune, kjer ledene skledice zasijejo v sončnem zahodu, zaradi česar bo pametni telefon zasijal kot diamant. Poleg tega bo nova EMUI 10 nadgradnja (različica beta) na voljo v četrtem četrtletju za uporabo in bo nadgrajen preko HOTA. S to nadgradnjo bodo uporabniki lahko uživali v povsem novem dizajnu uporabniškega vmesnika Morandi Palette, ki ponuja širok izbor elegantnih in umirjenih barvnih palet. Na voljo bo tudi nova možnost Dark Mode, ki naj bi uporabnikom prinesla več udobja. Skupno bo EMUI 10 naredil Honor 20 Pro bolj uporabniku prijazen in vizualno prijeten pametni telefon.

Honor 20 Pro še naprej prejema pozitivne ocene medijskih in industrijskih kolegov. S strani DxOMark, zlatega standardnega merila kakovosti v industriji, je prejel 111 točk. V zadnjem času so ga poimenovali tudi Lifestyle Smartphone 2019–2020 s strani EISA (Expert Imaging and Sound Association).

Nova Honor-jeva strategija za prihodnjost

Da bi ustvarili bolj povezan in inteligenten svet za potrošnike, je Honor predstavil svojo strategijo IoT, imenovano 1 + 8 + N, ki pomeni en pametni telefon Honor, osem kategorij internih naprav in široko paleto spremljajočih izdelkov partnerev. Honor Band 5, vrhunski fitnes sledilnik in pametni pas, je del te IoT ponudbe in je na več evropskih trgih na voljo že za 30 evrov[2]. Dostopna cena pomeni, da lahko vsakdo za bolj zdrav način življenja[3] nosi natančen merilnik srčnega utripa, spremlja spanje in sledi vadbi. Honor Vision je na konferenci za razvijalce Huawei 2019 predstavil svoj prvi pametni zaslonski izdelek, Honor Vision, ki je opremljen z lastno razvitimi inteligentnimi čipovji – inteligentnim čipovjem Honghu 818, čipovjem AI Camera NPU in vodilno Wi-Fi – Hi1103.

»Honor je tehnološka blagovna znamka, ki jo ljubijo mladi po vsem svetu, saj si prizadevamo ostati vrhunski kot tehnološka blagovna znamka, ki mladim omogoča, da uresničujejo svoje strasti,« je dejal George Zhao, predsednik Honor-ja. »Honor je oborožen z najboljšo programsko in strojno opremo v svojem razredu pri razvoju širokega nabora inovativnih izdelkov, vključno s pametnimi telefoni in napravami za pametni dom, za naše potrošnike in ljudi iz različnih skupnosti. Na pravi poti smo, da to vizijo uresničimo s svojimi potrošniki.«

[1] EMUI 10.0/Magic UI 3.0 beta verzija bo na voljo za HONOR 20, HONOR 20 PRO in HONOR View 20.

[2] Cena lahko variira glede na market

[3] HONOR Band 5 ni medicinski pripomoček in ga ni mogoče uporabljati v medicinske namene

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Prejšnji članekDvoboj: ZDA proti Evropi
Naslednji članekMikroplastika: skrivna sestavina naših jedi

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.