Huawei družini ur Watch GT dodal različici Active in Elegant

Pametna ura Huawei Watch GT predstavljana lani oktobra, je zasnovana, da zagotovi odlično delovanje pametnih funkcij pri neverjetnem trajanju baterije. Z več kot milijonom prodanih, je postala najbolj prodajana Huaweijeva ura, med dogodkom v Parizu pa je Huawei predstavil še novi različici Active in Elegant.

Različica Active ima enako ohišje s premerom 46 mm kot lani predstavljeni uri Huawei Watch GT Classic in Sport, medtem ko ima Elegant manjše ohišje premera 42 mm z možnostjo keramične lunete. Na dotik občutljiv barvni zaslon večje ure Active je zaradi tega premera 1,39 palca (3,53 cm) in ločljivosti 454  x 454 slikovnih pik, manjše pa 1,2 palca (3,05 cm) ter ločljivosti 390 x 390 slikovnih pik. Oba sta zaslonske tehnologije AMOLED in ponujata izredno jasno sliko.

Huawei Watch GT

Izredno dolgo trajanje baterije za boljšo vadbo

Ura, ki si v imenu zgleduje po avtomobilih Grand Tourer, zmogljivih, udobnih in sposobnih visoke hitrosti in premagovanja daljših razdalj, uporablja inovativen pristop dveh procesorjev in pametne arhitekture varčevanja z energijo, da preklaplja med zmogljivimi in energijsko učinkoviti načini delovanja, odvisno od dejavnosti za podaljševanja časa trajanja baterije.

Ure Huawei Watch GT različice Active, Sport in Classic ponujajo dvotedensko trajanje baterije pri tipičnem vzorcu uporabe: celodnevno nošenje z aktivnim optičnim tipalom srčnega utripa, spremljanje spanja, 90 minutno beleženja dejavnosti tedensko in stalni prikaz obvestil s telefona. Baterija različice Elegant pri takšnem režimu uporabe zdrži do enega tedna. Če pa ura ne beleži dejavnosti in jo uporabljamo kot običajno uro, potem baterija zdrži tudi do 30 dni.

Vodilne zmogljivosti beleženja fitnes in velnes dejavnosti v industriji

Medtem, ko ura Huawei Watch GT podpira vrsto dejavnosti v dvorani in na prostem, sta novi uri Huawei Watch GT Active in Elegant opremljeni z načinom Triatlon. Ta sočasno beleži tri športne dejavnosti, plavanje, kolesarjenje in tek, vse na prostem. Pametna ura lahko zabeleži celoten potek triatlona, vključno s časi, ko se tekmovalec preoblači za naslednji šport. Način bo prek posodobitve dostopen tudi na urah Huawei Watch GT Classic in Sport.

Z izjemno dolgim trajanjem baterije ter tehnologijo Huawei TruSeen™ 3.0, pametna ura Huawei Watch GT podpira neprekinjeno 24-urno spremljanje srčnega utripa med povečano fizično dejavnostjo in med mirovanjem. Z združitvijo inovativne metode merjenja srčnega utripa optične pletizmografije (PPG), konstrukcije ure ter algoritmov umetne inteligence, rešitev ves čas spremlja srčni utrip uporabnika z visoko natančnostjo. V športnih načinih lahko uro Huawei Watch GT nastavimo, da prikazuje obvestila, na podlagi katerih uporabnik prilagajo težavnost dejavnosti glede na prej določena ciljna območja srčnega utripa. V stanju mirovanja pa pametna ura samodejno spremlja in beleži njegov srčni utrip.

Na znanstvenih dognanjih temelječa tehnologija za sledenje spanju TruSleep™ 2.0 prepozna motnje spanja in ponudi več kot 200 predlogov za izboljšanje kakovosti spanja, pa tudi poosebljene nasvete za boljši nadzor zdravja posameznika. Pametna ura te oblikuje na podlagi spremljanja srčnega utripa, ritma dihanja posameznika ter na osnovi algoritmov analize velikih podatkov, za učinkovitejši in boljši nadzor zdravja in dobrega počutja.

Huawei Watch GT

Klasični videz s sodobnim pridihom

Pametna ura Huawei GT Elegant (ura premera 42 mm) bo na voljo v dveh barvah, čarobni biserno beli (Magic Pearl White) in čarobni Tahiti biserni črni (Tahitian Magic Black Pearl), ki sta rezultat edinstvenega procesa barvanja keramike. Čarobna biserno bela pa je dodatno obdelana z diamantnim rezom, ki oblikuje 48 majhnih trikotnikov, ki jih nato v nadaljevanju postopka skrbno spolirajo. Ker ti odbijajo svetlobo pod različnimi koti, je videti, kot bi površina ure sijala v nizu različnih barv.

Za različici Huawei Watch GT Active in Elegant je na voljo tudi večje število novih številčnic, ta pa bodo po nadgradnji programske opreme dosegljive tudi uporabnikov različici Classic in Sport. Naj gre za rojstno zabavo, telovadbo, delo ali bolj formalni dogodek, vedno boste našli številčnico, ki bo ustrezala priložnosti.

Novi pasovi iz fluorescenčnega elastomera za uri Huawei Watch GT Active in Elegant ne izboljšajo le njunega videza, temveč so tudi trpežnejši in udobnejši. Pasova za različico Active sta na voljo v oranžni in temno zeleni, za različico Elegant pa v črni in beli barvi.

Poleg novih ur je Huawei na prireditvi predstavil tudi novo športno zapestnico Huawei Band 3, ki je opremljena z barvnim in na dotike občutljivim 0,95 palčnim (2,41 cm) zaslonom AMOLED. Zapestnica je prilagojena mladim, z optično metodo ves čas meri srčni utrip, je sposobna prepoznati plavalne zamahe, nadzira kakovost spanja ter ima številne možnosti spremljanja telesnih dejavnosti.

V Sloveniji bo na voljo različica Huawei Watch GT Active, njena cena pa bo 249,99 EUR.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.