Huawei P smart Pro že na voljo v Sloveniji

Huawei_P_smart_Pro
Huawei_P_smart_Pro

Novinec s tremi zadnjimi kamerami, od katerih ima glavna 48 milijonsko tipalo, ponuja vrhunsko fotografsko izkušnjo po zelo dostopni ceni.

Pametni telefon Huawei P smart Pro, ki je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 349 €, poleg sistema treh zadnjih kamer odlikuje tudi izskočna prednja kamera ločljivosti 16 milijonov slikovnih pik in zaslon imenovan »Ultra FullView« z diagonalo 16,7 cm (6,59 palcev). Delovanje glavne zadnje kamere z 48-milijonskim tipalom podpira umetna inteligenca, da lahko z njeno pomočjo naredite kakovostne fotografije tudi v slabših svetlobnih razmerah.

Zabavna izkušnja vsakodnevnega fotografiranja

Huawei P smart Pro selfie kamera
Huawei P smart Pro selfie kamera

Huawei s pametnim telefonom Huawei P smart Pro ponovno dokazuje odločnost v izdelavi naprav za mlade, saj jim nudi brezhibno delovanje in dolgo trajanje baterije in hkrati ohranja fotografsko odličnost. Zmogljivosti kamer so namreč izboljšanje zahvaljujoč integraciji strojne in programske opreme, kar uporabnikom ponuja nove načine fotografiranja pomembnih življenjskih trenutkov.

Kamera z ultra širokim objektivom in tipalom ločljivosti 8 milijonov slikovnih pik nudi 120° vidni kot, kar je skoraj dvakrat več od kota običajnih kamer (78°). Ne glede ali fotografirate naravne lepote, arhitekturo ali skupinsko ljudi imate na razpolago veliko širše vidno polje. Tretja kamera ločljivosti 2 milijona pik pa poskrbi za zajem podatkov o globini posnetka, ki pridejo še posebej prav pri učinku zamegljenega ozadja.

Zadnje kamere so narejene za jasne in kakovostne fotografije, sprednja s 16-milijonskim tipalom pa za odlične selfije. Tudi njeno delo podpira umetna inteligenca, ki poskrbi za primerno osvetlitev (AI Backlit Imaging) in za funkcije olepšanje obraza (AI Beauty).

Izvrsten 16,7-cm zaslon »Ultra FullView«

Huawei P smart Pro ekran
Huawei P smart Pro ekran

Zaslon pametnega telefona Huawei P smart Pro nima zareze ali luknjice, zato nudi čisto in jasno izkušnjo celozaslonske slike. Gornji in spodnji rob sta izredno tanka, zaslon z diagonalo 16,7 cm (6,59 palca) pa zasede kar 91 odstotkov sprednje površine naprave in je sposoben prikazati 16,7 milijona barv pri ločljivosti 2340 x 1080 pik in kontrastnem razmerju 1500:1. Ker uporabniki s svojimi telefoni danes preživijo vedno več časa, so pri Huaweiu zaslon opremili še z novim načinom udobja za oči (»Eye Comfort Mode«), ki se ponaša s certifikatom TÜV Rheinland, in učinkovito filtrira modro svetlobo ter na ta način prepreči utrujenost oči pri daljši uporabi.

Zmogljivost, dovolj prostora in velika baterija

Tipalo prstnega odtisa je pri pametnem telefonu Huawei P smart Pro v bočnem gumbu. Poganja ga sistem na čipu Kirin 710F, ki mu skupaj s 6 GB pomnilnika RAM in 128 GB delovnega pomnilnika razširljivega na 512 GB preko reže za pomnilniške kartice zagotavlja visoko zmogljivost. Ta je podkrepljena z baterijo kapacitete 4000 mAh, ki je garancija, da vas telefon nikdar ne bo pustil na cedilu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.