Huawei Watch GT 3 SE: Na potepanjih vam zlepa ne bo zmanjkalo baterije

Moški kleči ob reki
Foto: on Huawei

Življenjska doba baterije je ključnega pomena za vsako pametno uro, ne glede na to ali ste zagrizen telovadec, uživate v svežem zraku na prostem ali zgolj radi spremljate fiziološke podatke in s tem svoje zdravje. Žal je pogosto nasprotno. Veliko jih nudi kratko avtonomijo in zahteva pogosto polnjenje, zaradi česar jih je težko najbolje izkoristiti.

Popolnoma nova pametna ura Huawei Watch GT 3 SE nadaljuje zapuščino predhodnic serije GT. Nudi izjemno dvotedensko življenjsko dobo baterije, ki skupaj z brezžičnim in povratnim polnjenjem dovoli sledenje dogodivščinam in izletom brez strahu pred izpraznjeno baterijo.

Vrhunska življenjska doba baterije ur GT

Pametne ure družine Huawei Watch GT uporabljajo baterije visoke kapacitete in učinkovite pametne algoritme varčevanja z energijo, da zdržijo dlje z enim polnjenje, ter hkrati nudijo učinkovito sledenje dejavnostim in zdravju ter zmogljivo interakcijo z aplikacijami in povezanim pametnim telefonom. Huawei je sicer prvo uro GT predstavil leta 2018. Postala je takojšna uspešnica, po zaslugi dolge življenjske dobe baterije, na znanstvenih načelih utemeljenega spremljanja vadb in profesionalnega spremljanja zdravja.

Moški sedi ob vhodu v šotor
Foto: on Huawei

Najnovejša Huawei Watch GT 3 SE ima baterijo kapacitete 451 mAh in pametni algoritem varčevanja z energijo, zato omogoča dvotedensko nošenje in v tem prekaša sposobnosti podobnih nosljivih naprav. Nudi tudi sledenje zdravstvenega stanja v realnem času, predvaja glasbo in podpira še celo vrsto drugih pametnih funkcij. Ne da bi jo morali pogosto polniti, kar je značilnost večine sodobnih pametnih ur.

Algoritem za varčevanje 2.0 in brezžično polnjenje

Algoritem varčevanja z energijo prepozna način uporabe glede na slog nošenja in trenutno dejavnost, da bi uri dodelil optimalno količino energije. Obenem ga zna dinamično prilagajati, da bi dosegel optimalno razmerje med zmogljivostmi in porabo energije.

Pametna ura Huawei Watch GT 3 SE obenem podpira brezžično polnjenje, kar je običajno lastnost dražjih naprav. Dodan je namreč majhen polnilnik brez kovinskih kontaktov, kar preprečuje okvare in nevarnosti med rokovanjem. Mogoče jo je celo povratno napolniti preko pametnega telefona Huawei, ki podpira takšno funkcijo, če je nuja in polnilnik ni pri roki.

Moški in ženska sedita poleg šotora
Foto: on Huawei

Novo pametne uro odlikuje futurističen videz s čistimi oblikovnimi linijami in obrisi, za katere navdih so našli v maskah zmogljivih športnih avtomobilov. Na voljo je v dveh barvah, črni in zeleni, medtem ko 1,43-palčni zaslon AMOLED zaščiten s steklom Corning Gorilla prikaže ostro in barvito digitalno številčnico, ki dopolnjuje nezgrešljiv sodoben dizajn. Posebno je tudi ohišje iz polimernih vlaken, ki zagotavlja trpežnost kljub nizki teži samo 35,6 grama, zaradi česar je Huawei Watch GT 3 SE popolna za vse priložnosti.

Po zaslugi napredne programske opreme in njenih funkcionalnosti omogoča povezavo z vsakim pametnim telefonom z operacijskim sistemom iOS ali Android, medtem ko v aplikaciji Zdravje (Huawei Health) zbrane podatke zlahka sinhronizirate v izjemno priljubljeno aplikacijo Strava. Združljivost s pametnimi telefoni drugih izdelovalcev se ne odraža le v podpori osnovnih funkcij spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti, dolgotrajni življenjski dobi baterije, klici prek povezave Bluetooth ter podobno, temveč tudi v zmogljivejših, kot je prilagojen načrt teka z inteligentnim načrtom dinamičnega prilagajanja in upravljanje zdravega življenja.

Moški stoji na obali
Foto: on Huawei

Razpoložljivost

Pametna ura Huawei Watch GT 3 SE v črni ali zeleni barvi je že na voljo po priporočeni ceni 199 evrov.

Pametna ura serije Huawei Watch GT 3 SE je popolna spremljevalka pametnih telefonov Huawei, kot so nedavno prestavljeni Huawei Mate 50 Pro, Huawei nova 10 Pro in Huawei nova 10, na katerih je aplikacija Zdravje že nameščena.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.