Huawei Y7 2019 – živahen telefon za mlade

V Sloveniji je po novem na voljo nov predstavnik Huaweijeve serije telefonov z oznako Y. Gre za model Y7 2019, ki s svojim živahnim dizajnom cilja predvsem na mlajše uporabnike. Na voljo je v črni, rdeči in modri barvi, prinaša pa odlično mobilno zabavo s kombinacijo velikega zaslona, kakovostne kamere in inteligentne zmogljivosti. Poleg tega pa telefon odlikuje tudi baterija z izjemno avtonomijo. Z vsemi temi karakteristikami so mladi ves čas pripravljeni na raznovrstne vsakodnevne izzive.

Skočite v akcijo z velikim zaslonom

Pametni telefoni so vstopili v obdobje zaslonov z izjemno ostro sliko. Huawei Y7 2019 se lahko pohvali z velikim zaslonom, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo gledanja. V diagonalo meri kar 15,9 centimetra oziroma 6,26 palca, poleg visoke ločljivosti 1520 x 720 slikovnih pik pa ga odlikujta tudi večja nasičenost in jasnost barv iz vseh zornih kotov. Zaslon obdaja elegantno in ergonomsko zasnovano ohišje, zaobljena in polirana zadnja stran, narejena iz kakovostnega materiala, ki spominja na keramiko, pa uporabniku daje edinstven in udoben občutek v roki.

Zrcalce, zrcalce v objektivu povej …

Ker se mladi danes izražajo zlasti prek fotografij, je telefon opremljen s kakovostno kamero. Na zadnji strani se nahaja sistem dveh kamer, ki ga sestavljata glavna kamera s tipalom ločljivosti 13 MP in zaslonko f/1.8 ter podporna kamera s tipalom ločljivosti 2 MP. Ta poskrbi, da je globina na fotografijah vedno dobro izražena, s tem pa fotografije še bolj življenjske in naravne.

Uporabnike bo navdušila tudi prednja kamera s tipalom ločljivosti 8 MP, saj z možnostjo samodejnega retuširanja poskrbi za popolne selfije. Tako fotografij ni potrebno dodatno urejati, saj so narejene tako, da odražajo vašo najlepšo podobo. Sprednja kamera pa služi še enemu namenu. Omogoča odklepanje z obrazom, kar vodi do hitrejšega in enostavnejšega načina uporabe ter dostopa do podatkov.

Inteligentna uporabniška izkušnja

Za gladko uporabniško izkušnjo poskrbi naveza učinkovite strojne opreme in optimizirane programske opreme. Huawei Y7 2019 poganja inteligenten 64-bitni procesor Snapdragon 450 z osmimi jedri, k nemoteni uporabniški izkušnji pri uporabi več aplikacij hkrati pa pripomorejo tudi 3 GB delovnega pomnilnika in 32 gigabajtov notranjega pomnilnika. Notranji pomnilnik je sicer mogoče s spominsko kartico micorSD še dodatno razširiti, in to vse do 512 GB.

Na telefonu je nameščen Android 8.1 z uporabniškim vmesnikom EMUI 8.2, ki ga odlikuje poenostavljeno upravljanje. Kar 90 % ključnih opravil boste lahko opravili v le treh korakih, posebej pa velja izpostaviti tudi t. i. enostavni način, ki z večjo velikostjo pisave, večjimi ikonami in višjo glasnostjo zagotavlja boljšo izkušnjo tistim, ki jo potrebujejo. . Poenostavljeni vmesnik je lahko razumljiv in olajša navigiranje po menijih.

Da uporabnika telefon ne pusti na cedilu, ko ga ta najbolj potrebuje, pa poskrbi impresivna baterija s kapaciteto 4000 mAh in tehnologijo varčevanja z energijo.

Dobavljivost

Huawei Y7 2019 je že na voljo pri operaterju Telekom Slovenije in v trgovinah Big Bang, njegova cena v prosti prodaji pa znaša 209,99 evra.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.