Huaweieve pametne ure sedaj delujejo s priljubljeno aplikacijo Strava

Strava

Podjetje Huawei je naznanilo, da so omogočili sinhronizacijo oz. neposreden prenos podatkov o športnih dejavnostih iz aplikacije Huawei Zdravje (Health) v uporabniški račun aplikacije Strava. To tudi pomeni, da lahko njeni uporabniki po novem izkoristijo številne vrhunske lastnosti nosljivih naprav Huawei. Med drugim izredno življenjsko dobo baterije, natančno beleženje gibanja in fizioloških znakov z vodilno tehnologijo TruSeen ter večsistemsko dvopasovno tehnologijo satelitskega sprejemnika (GNSS).

Funkcija sinhronizacije s Stravo je na voljo v vseh državah Evrope vključno s Slovenijo in je združljiva z vsemi nosljivimi napravami Huawei, vključno z najnovejšimi vodilnimi modeli pametnih ur Huawei Watch GT 3 Pro in Huawei GT Runner.

Matjaž Kermelj, direktor Huawei oddelka za potrošnike, je ob tem povedal: »Huawei Zdravje ostaja osrednja platforma za spremljanje in prikaz celovitih podatkov o aktivnostih in zdravju, ki jih zabeležijo pametne nosljive naprave naših uporabnikov. Vendar se zavedamo globalne priljubljenosti storitve Strava, zlasti njene obsežne skupnosti in povezanosti. Zato smo navdušeni, da lahko svojim uporabnikom ponudimo prilagodljivost in izbiro, ob tem pa tudi uporabnikom Strave številne prednosti Huaweievih tehnologij. Veseli nas, da smo s tem spet naredili velik korak naprej pri gradnji močne skupnosti ljubiteljev zdravega in aktivnega življenjskega sloga.«

Kako vklopite sinhronizacijo aplikacije Zdravje s Stravo

  1. Odprite in se prijavite v aplikacijo Zdravje (Health)
  2. Kliknite razdelek »Jaz« v spodnji vrstici (skrajno desno)
  3. Pomaknite se navzdol in izberite »Upravljanje zasebnosti«
  4. Izberite »Skupna raba podatkov in avtorizacija
  5. Kliknite na ikono »Strava«
  6. Dotaknite se možnosti »Povezava s Stravo« (Connect with Strava)
  7. Preusmerjeni boste na spletno stran Strave, kjer se boste prijavili s svojim računom.
  8. Dovolite aplikaciji Zdravje povezavo z računom v storitvi Strava z izborom možnosti »Pooblasti« (Authorize)

Strava

Strava

Strava

Na ta način boste lahko enostavno dostopali do želenih meritev in podatkov tudi na najnovejših Huaweievih pametnih telefonih Mate 50 Pro, nova 10 in nova 10 Pro, sicer idealnimi sopotniki za rekreacijo na prostem, saj so s svojimi fotografskimi zmogljivostmi odlični tudi za dokumentiranje okolice.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.