Nostradamus napoveduje – top 3 okusi vroče čokolade za zimo 2022/2023

Dva kozarca vroče čokolade skupaj z dvema skodelicama vroče čokolade in paketom vroče čokolade

Najboljši del zime je zagotovo hrana. Bogata, dišeča hrana, ki nas napolni z energijo in dela družbo ob dolgih večerih. Kraljica hladnih mesecev je zagotovo vroča čokolada, ki nam pogreje telo in dušo. Množica različnih okusov zagotavlja, da se je nikoli ne naveličamo, saj lahko vsak dan poskusimo drugo. Kateri okusi bodo največji hit te zime?

Standardna

Klasika je pač klasika z razlogom. Če ne veš, kateri okus bi izbral, je najvarnejša izbira standardna vroča čokolada. Ta je obogatena s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo in zavzamejo svojo pravo aromo. Tako nastane vroč napitek žlahtnega okusa, ki razveseli še tako zahtevnega pokuševalca. Namigv trgovinah jo najdeš pod imenom Vroča čokolada temna.

Skodelica vroče čokolade, poleg nje so na mizi koščki čokolade in šal v ozadju

Bela čokolada

Bi rad nekaj preverjeno dobrega, ampak si že naveličan klasične vroče čokolade? Potem je bela čokolada prava izbira zate! S svojo sladkobo in drugačnim okusom bo navdušila predvsem strastne sladokusce visokih kriterijev. V njej boš našel košče prave bele čokolade, ki se raztopijo med pripravo in ustvarijo svojo pravo aromo. Namig – v trgovinah jo najdeš pod imenom Vroča čokolada bela.

Skodelica bele vroče čokolade

Mlečna čokolada

Vsi, ki si v belo kavo dodajate sladkor, boste navdušeni nad sladkobo mlečne čokolade. Njen okus bo prepričal vse ljubitelje klasične tablice čokolade, saj jo praktično zaužiješ v tekoči obliki. V njej boš tako kot v zgornjih napitkih našel košče prave čokolade, ki zagotovijo pravi okus vroče čokolade. Mlečna vroča čokolada je idealna nagrada po dolgem ponedeljkovem urniku – poskusi jo!

Skodelici vroče čokolade, poleg je krožnik piškotov, čajnik in roža

Bogastvo okusov za gurmane

V lokalih boš našel tudi ostale okuse vroče čokolade Chocomar: ekstra temno, kokos, lešnik, rafko, karamel, bela lešnik, vanilija, banana, pomaranča cimer, blue moon, cherry in happy winter. Prav vsi okusi ustvarijo gosto vročo čokolado, ki jo iščemo vsako zimo. Več informacij o vročih čokoladah Chocomar najdeš na njihovi spletni strani, spremljaj pa tudi njihov Facebook profil, kjer redno objavljajo recepte in zabavna dejstva o čokoladi.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekSe bliža izboljšanje mladostniškega kazenskopravnega sistema?
Naslednji članekHuaweieve pametne ure sedaj delujejo s priljubljeno aplikacijo Strava
logo Rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.