Ideja za romantično darilo: gurmanska večerja

Še ne veš, kaj bi podaril partnerju za praznično darilo? Le kaj bi lahko bilo bolj romantično kot ekstravagantna večerja v soju svetlobe sveč ob prijetni glasbi? Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec in nekaj resnice je res na tem starem pregovoru.

Vsi smo že vajeni klasičnih pogostitev v pri nas najbolj pogostih vse-v-enem tipu restavracij, ki bi jih najbolje opredelili s terminom picerija/pivnica z dodatkom italijanske in mehiške hrane. Gotovo lahko takoj našteješ vsaj 5 takšnih primerov. Res je lepo, da imaš na voljo restavracijo, kjer imajo »vsega po mal’«, ampak v tem ni romantike.

Potem so tu še restavracije s klasično domačo hrano, kot sta golaž in štruklji. Takšne so pogoste po manjših krajih, hribih in predvsem v kmečkem turizmu. Ta prinese navdih nostalgije in spomina na dobre stare čase, a tudi tu ne najdeš romantike.

Restavracija Barok ČakovecObstaja pa še slow food. Elitna hrana za elitne priložnosti. Takšna, kot jo vidiš na televiziji pri Ramseyu in drugih kuharskih mojstrih. »Ampak tega si ne morem privoščiti!«, ti zdaj kriči racionalni glas nekje v ozadju glave. Ne skrbi. Takšne pojedine so res drage, če si jih privoščiš kot à la carte, toda obstajajo ugodne ponudbe, kjer si tudi ti lahko enkrat na leto privoščiš takšno nepozabno izkušnjo.

Vsekakor bolje, da pelješ randi enkrat v elito in drugič pokažeš svoje kuharske spretnosti doma, kot da gresta dvakrat zapored na pico. ?

Preglej te in še druge zanimive ponudbe v darilnih paketih Selectbox.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.