Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo

Rešitev za hibridno delo
interaktivni zaslon

Hibridno delo je še vedno zelo priljubljeno in tako bo verjetno tudi ostalo. Medtem, ko smo spoznali, da prinaša zvrhano mero prednosti, je s seboj prineslo tudi nekaj slabosti. Te so v veliki večini vezane predvsem na tehnološko naprednost domačih pisarn. Na kaj točno mislimo in kako lahko to izboljšaš v le nekaj korakih? To izveš v prispevku.

Tehnični in drugi izzivi hibridnega dela

Hibridno delo je močno odvisno od tehnologije, kot so računalniki, internetna povezljivost in orodja za sodelovanje. Če imajo zaposleni neustrezno ali zastarelo računalniško opremo, lahko to povzroči tehnične izzive in težave s produktivnostjo. Počasni računalniki, pogostie zrušitve sistema ali težave z združljivostjo programske opreme lahko povzročijo frustracije in ovirajo potek dela. Poleg tega se lahko zaposleni soočajo s težavami pri samostojnem odpravljanju tehničnih težav, zlasti pri delu na daljavo, kar lahko povzroči izgubo časa in zmanjšano učinkovitost. Je slabosti še kaj? Oh, seveda. Če odmislimo vse tehnične aspekte, je tu še tiščanje večje skupine ljudi pred manjšim ekranom – kar ni ravno prijetno.

Da lahko virtualna srečanja, videokonference in delo na daljavo potekajo nemoteno, moramo zadostiti določenim dejavnikom, ki drugače predstavljajo težavo. Delo ne bo opravljeno na želeni ravni in to prinaša velike težave. Ampak mi imamo rešitev.

Businesspeople do Video Conference Call with Big Wall TV in Office Meeting Room. Diverse Team of Creative Entrepreneurs at Big Table have Discussion. Specialists work in Digital e-Commerce Startup
Foto: gorodenkoff iz iStock

Interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo

Multifunkcijski interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo in še kaj drugega poleg. Lahko jih uporabimo v učilnicah, predavalnicah, sobah za sestanke in, zaradi All-in-one funkcije, tudi v vsakdanji rabi.

Interaktivni zaslon je edini »All in one« video-konferenčni sistem na trgu. Omogoča video klice skupin brez potrebe po naknadni vgradnji kamer, mikrofonov ali zvočnikov v prostor. Predstavitve z interaktivnimi zasloni potekajo hitreje, brez zapletov ali potrebe po predhodnem izobraževanju. Zakaj bi torej izbrali interaktivne zaslone?

Z že vgrajenim I7 mini računalnikom (OPS) ter Windows sistemom se celoten zaslon spremeni v velik računalnik na dotik. Odzivna tehnologija IR touch in 4K ultra visoka ločljivost omogočata sodelovanje vseh uporabnikov brez omejitev.

Interaktivni zasloni Newline
Interaktivni zasloni Newline

Izberi pravi interaktivni zaslon zase

Z interaktivnimi zasloni ne boste zgolj reševali hibridnega dela, temveč se jasno odločali za hibridno delo, ki bo potekalo gladko in natančno. Podjetje Secop ponuja interaktivne zaslone Newline, ki omogočajo nov način sodelovanja in vanj vnašajo učinkovitost, hitrost in cenovno ugodnost. Vse težave hibridnega dela se bodo rešile z interaktivnim zaslono. Skok na spletno stran Secop d. o. o. in izbirate lahko med raznolikimi serijami interaktivnih zaslonov, ki bodo zadostile vsem željam in zahtevam.

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članek»ŠOUROCK 2023«: Prijave za rock skupine so odprte!
Naslednji članekKako gojiti kalčke doma?

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.