Izberi znanje za napredek, izberi Ekonomsko fakulteto v Ljubljani

ŽELIM …


… VELIKO IZBIRNOST ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV

Izbiram lahko med dvema programoma: Univerzitetno poslovno in ekonomsko šolo (UPEŠ) z 12 usmeritvami ter Visoko poslovno šolo (VPŠ) z osmimi usmeritvami.

… DOBRO IN HITRO ZAPOSLITEV PO DIPLOMI

Rezultati ankete o zaposlitvenih poteh diplomantov, ki so jo diplomanti izpolnjevali leta 2012, so pokazali, da je 82 odstotkov diplomantov že našlo prvo zaposlitev, od tega kar 60 odstotkov v prvem mesecu po diplomiranju.

… MOŽNOST ŠTUDIJA V TUJINI

Kot študent Ekonomske fakultete lahko izbiram med več kot 40 državami po celem svetu in postanem eden izmed 250 študentov, ki vsako leto odidejo na študijsko izmenjavo v tujino. V angleškem jeziku pa lahko študiram tudi doma, saj lahko izberem eno izmed angleških usmeritev na programu UPEŠ (Trženje in Mednarodno poslovanje) ali pa izberem posamezne angleške predmete.

… MODERNO FAKULTETO

Vsak dan lahko komuniciram s fakulteto na Facebooku. Kaj se dogaja na fakulteti, pa izvem tudi na novičarskem portalu EFnet in v e-glasilu, ki ga prejemam kot študent Ekonomske fakultete. Konkurenčno prednost predstavljajo tudi sodobne učne metode, poudarek na praktičnem usposabljanju in moderno opremljeni prostori.

… GRADITI SVOJE SOCIALNE MREŽE

Z aktivnim sodelovanjem na predavanjih strokovnjakov iz prakse, izdelovanjem poslovnih načrtov, diplomskih, magistrskih in specialističnih del ter poslovnih projektov, s katerimi odgovarjam na konkretna vprašanja in poslovne probleme podjetij.

… IZREDNI ŠTUDIJ

Izredni študij programa UPEŠ poteka na sedežu fakultete in mi omogoča kar največjo samostojnost pri izbiri časa za učenje. Lahko torej študiram in delam ob istem času – zakon!

… ZNANJE ZA NAPREDEK!

Ekonomska fakulteta v Ljubljani. Obišči nas na informativnem dnevu, 14. in 15. februarja 2014. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.