Izjemne slušalke FreeBuds 4i po akcijski ceni samo do konca aprila

Huawei je pretekli teden obogatil ponudbo naprav v Sloveniji. Širokemu naboru pametnih ur, telefonov, tablic in računalnikov so se pridružile izjemne brezžične slušalke FreeBuds 4i. Slušalke odlikuje edinstven in eleganten dizajn, kakovosten zvok, zmogljivost aktivnega dušenja hrupa ter dolgotrajna baterija, poleg tega pa tudi žepu prijazna cena. Do konca aprila oziroma do razprodaje zalog jih je namreč mogoče kupiti po promocijski ceni 69 €.

Udobne skozi cel dan

Z vsem kar ponujajo slušalke FreeBuds 4i predstavljajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Ovalno in kompaktno zasnovo slušalk je navdihnila svetovno znana plaža s črnim peskom na Islandiji, s svojo obliko pa se popolnoma prilagajajo ušesnim kanalom. Tako so udobne tudi pri dolgotrajni uporabi.

Prav to zagotavlja izjemna baterija. Z izklopljeno možnostjo aktivnega dušenja hrupa (ANC) ponujajo kar do 10 ur neprekinjenega poslušanja glasbe oziroma do 6,5 ur telefonskih pogovorov. V kombinaciji s polnilno škatlico, ki poleg zaščiti služi še polnjenju slušalk, se te številke še dvignejo, in sicer na 22 ur neprekinjenega poslušanja glasbe oziroma 14 ur telefonskih pogovorov. Z vklopljeno možnostjo aktivnega dušenja hrupa pa slušalke zagotovijo do 7,5 ur neprekinjenega poslušanja glasbe in 5,5 ur telefonskih pogovorov.

Ko jim enkrat zmanjka energije, jim vodilna tehnologija polnjenja zagotovi, da jo zelo hitro dobijo nazaj. Že deset minut hitrega polnjena zadostuje za kar štiri ure zvočnega užitka, kar drastično zmanjša čas, ko slušalk zaradi polnjenja ne morete uporabljati.

Pri poslušanju glasbe boste slišali vse podrobnosti

Za odlično zvočno izkušnjo poskrbita 10-milimetrska dinamična zvočnika z visoko amplitudo za zmogljive nizke tone in prilagodljiva polimerna kompozitna membrano PEEK + PU, ki zagotavlja visoko občutljivost in bogat dinamičen odziv. Na ta način uporabniki v glasbi slišijo več podrobnosti, vrhunska struktura pa ob tem zmanjša hrup vetra in zagotavlja boljše zvočne učinke.

Slušalke FreeBuds 4i so zasnovane tako, da ustrezajo potrebam uporabnikov z raznolikim glasbenim okusom. Strokovnjaki za uglaševanje so namreč pozorno uglasili instrumente, ritme in vokalne sloge ter tako kakovost zvoka postavili na visoko raven pri vseh glasbenih zvrsteh.

Slišite le tisto, kar želite

Da uporabnik v svojih priljubljenih skladbah uživa kar se da doživeto, poskrbi sistem dinamičnega dušenja hrupa. Slušalke prek mikrofonov zaznajo hrup okolice in ustvarijo povratne zvočne valove, ki zmanjšajo neželen hrup. Algoritem pri tem upošteva razmere v okoljih, kjer slušalke največkrat uporabljate, npr. hrupna nakupovalna središča, sredstva javnega prevoza, železniške postaje in pisarniški prostori, da zagotovi učinkovito izkušnjo odpravljanja hrupa.

Sistem aktivnega dušenja hrupa poskrbi tudi za odlično kakovost telefonskih pogovorov, kjer napredna tehnologija poskrbi za natančno zajemanje glasu, oblika in postavitev mikrofonov za zmanjšanje zvoka vetra in umetna inteligenca za druge odpravljanje drugih neželenih zvokov.

Le z enim dotikom pa lahko uporabnik kadarkoli preprosto preklopi tudi v t. i. način ozaveščenosti (Awareness mode), kar »odpre« pot do okoliških zvokov ne da bi moral slušalke sneti.

Odlična ponudba do konca meseca

Slušalke FreeBuds 4i se odlično ujamejo s Huaweievimi telefoni, kot je na primer najnovejši Mate 40 Pro, in tudi vsemi pametnimi napravami Android in iOS prek aplikacije AI Life.

V Sloveniji so že na voljo v keramično beli in kristalno črni barvi. Do konca aprila jih lahko kupite po promocijski ceni 69 €, nato pa bo maloprodajna cena znašala 79 €.

Pridružite se plesnemu izzivu na Instagramu in osvojite slušalke FreeBuds 4i

Z nekaj spretnosti pa lahko slušalke FreeBuds 4i tudi osvojite v posebnem plesnem izzivu, ki ga med 19. 4. in 3. 5. organizira Huawei na družbenem omrežju Instagram.

Akciji so se na družbenih omrežjih Instagram in TikTok pridružila številna velika imena slovenskega javnega prostora, med drugim plesalec Arnej Ivkovič, balerina Ana Klašnja in plesalka Jona Slaček.

Za sodelovanje si morati najprej ogledati koreografijo na profilu enega od zgoraj omenjenih »izzivalcev«, nato pa jo odplesati še sami, se pri tem posneti in video objaviti na svojem profilu na Instagramu. Svojo objavo pa morate obvezno opremiti še s sledečimi oznakami:

  • #10UrPlesa
  • #FreeBuds4i
  • @huaweimobilesi

Po koncu izziva bo strokovna žirija izbrala 20 najboljših izvajalcev, ki bodo prejeli čudovito in uporabno nagrado.

O pravilih in pogojih sodelovanja si sicer lahko podrobneje preberete na sledeči povezavi: https://consumer.huawei.com/si/community/details/topicId_29655/

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/audio/freebuds4i/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.