Kaj če bi bilo opravljanje izpitov in biti študent lahkotno?

Te pred izpiti grabi panika, si pod stresom zaradi šole ali česa drugega, kar se ti dogaja v življenju? Kaj če ni treba, da je tako?

Stres in panika ničesar ne rešita, to večinoma vemo vsi. Vendar pa se včasih zdi, kot da nam ni pomoči in se vseeno prikradeta. Ali pa še kakšen strah in nervoza zraven. Vse to se nam lahko dogaja zaradi kakšnih neprijetnih preteklih izkušenj ali pa pričakovanj, misli o prihodnosti in o tem kaj bo, kako bo. Vse to pa je le plod našega uma.

V študentskih časih je naš um zelo aktiven, saj mora biti, če si želi zapomniti stvari in logično reševati naloge, vendar pa je za ravnovesje ključno znati um tudi umiriti, se izklopiti in ne misliti na črne scenarije.

Pri tem, da najdete ravnovesje, vam lahko pomagajo izleti in sprehodi v naravo, meditacija, druženje s prijatelji in ostale aktivnosti, ki vas veselijo in vas razbremenijo. Študentski časi naj ne bi bili samo učenje in skrbi, ampak tudi zabava in uživanje.

Pristop Access Consciousness

Z vami delim še nekaj zelo preprostih orodij, ki bodo vašo energijo in zunanje okoliščine spremenili na bolje. Včasih celo nemudoma.

  • Priporočam, da pred izpiti in celo vsak dan (10x zjutraj in 10x zvečer) ponovite mantro Access Consciousness-a: »Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.« Izpit bo potekal lahkotnejše, pa tudi ostale okoliščine v vašem življenju bodo do vas prijaznejše. Počutili se boste bolje, drugače.
  • Ne delajte zaključkov o tem, kako bo potekal izpit. Vedno se lahko vprašate: »Kako lahko ta izpit opravim s popolno lahkoto?« ali »Kaj bi bilo potrebno, da ta izpit opravim s popolno lahkoto?« Lahko se tudi vprašate, »kako se lahko hitro in s popolno lahkoto tega naučim (določene snovi npr.)?.«

Access consciousness oponomoča ljud, da spoznajo, da vedo

Pomembno je, da v iskanje odgovora ne vpletete vašega uma. Ne gre za iskanje odgovora. Gre za to, da odprete energijo temu, po čemer sprašujete. Odgovora sploh ne iščite. Vprašajte in potem pojdite dalje. Saj ste že slišali rek: »Vprašajte in prejeli boste.«

Vem, da se sliši zelo preprosto in tudi je. Velikokrat stvari, ki so preproste, spregledamo ali jih niti ne poskušamo uporabiti. Ampak vseeno poskusite. Ne vzame vam veliko časa. Pravzaprav vam ga ne vzame skoraj nič. Poskusite samo za  zabavo. Rezultati pa so lahko osupljivi.

Če vas zanima več o Access Consciousness tehnikah in bi želeli poskusiti Access Bars tretma, ki vam pomaga umiriti misli, odpraviti nespečnost, skrbi, strahove in poskrbi za boljše počutje ter tudi šolske rezultate, pa ste srčno dobrodošli na tretma ali delavnico.

Naj bo novo šolsko leto lahkotno, zabavno in izjemno uspešno!

Univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika in Access Bars facilitatorka

Prejšnji članekŠtudent v Gambiji: Midve sva v Afriki, kaj pa ti?
Naslednji članekHuawei na IFA 2019 predstavil osvežen P30 Pro

Univ. dipl. pedagoginja – smer andragogika in Access Bars facilitatorka

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.